icon

Sunar Expert Allergy Care

lula1010
8. aug 2021

Ahojte ,náš maličký je mu 6 týždňov je na UM a trochu aj kojim doteraz mal Sunar complex len začal mávať z ničoho nič krv v stolici až hlieny mal to dva týždne išli sme na gastro a tam si myslia že má alergiu na BKM tak nám predpísala Sunar Expert allery care +1 ..má ho od piatku poobedia zatiaľ krv nemá ale má smradľavé hovienko aj prdy a plus ho boli brusko a nemôže sa vykakať ..musím mu pomôcť s rektálnu a potom to pekne sám vytlačí má riedku stolicu ...prosím vás stretko ste sa s tým ? Upravý sa mu tá bolesť bruška ? Je to len o tom že sme zmenili mliečko a žalúdok si musí zvyknúť ?

charlotte2018
9. aug 2022

Dobry den chcem sa opitat a poraďit mi mam malu 1mesačnu dcerku a mali sme sunar konfort
Začala mať take viražky. A teraz sme zmenili mleko sunar alergii care1
A doktorka si misli ze kvoli tomu ma viražky že. Ma alergiu na bilkovini kravskeho mléka
Tak sa chcem poradit či sa stim stretla neaka mamička
Dakujem vopred za radu

dika5598
20. máj 2025
@charlotte2018

Dobry den chcem sa opitat a poraďit mi mam malu 1mesačnu dcerku a mali sme sunar konfort
Začala mať take viražky. A teraz sme zmenili mleko sunar alergii care1
A doktorka si misli ze kvoli tomu ma viražky že. Ma alergiu na bilkovini kravskeho mléka
Tak sa chcem poradit či sa stim stretla neaka mamička
Dakujem vopred za radu

@charlotte2018 dobry deň. Prosím vás potvrdila sa tá alergia? Naša má taktiež vyrážky po tváričke a doktorka nám chce preto zmeniť mlieko na alergy care. Ďakujem