icon

Umelé mlieko Hipp 1

majusik1
12. sep 2012

ahojte,ake mate skusenosti s mlieckom Hipp Bio Combiotik1??Nutrilon zapekal,od beby grcal tak som vyskusala Hipp.uvidim co bude 🙂

Strana
z2
jaja018
11. mar 2014

@bendelacik vsetky UM su nechutne a smrdia.... Ale hlavne ze deti su spokojné 😀

epsonka45
11. mar 2014

Nutrilon neskutocne ju s neho bolelo brusko a s francuzskeho este viac. Vyskusali sme hipp a sadol nam pili sme ho do roka a nebol problem

bendelacik
12. mar 2014

@matrix87 Bola som u pediatricky a povedala mi, ze babo je napapne uz za 15minut co sa mi nezda...ze ho nemam dlho trapit, ja ho kojim aj 40-45minut. A mne sa skor vidi, ze mu ide rychlo, ze tak hltavo si nasaje a nestihne prehltnut. Ale nas maly mi dlhsie pospi chvalabohu ale potom mozno preto tak dlho papa.

matrix87
12. mar 2014

@bendelacik ja ked som kojila, tak maly bol na mne dakedy aj dve hodiny pricucnutý, ale on pomedzi to ešte aj podriemal... 😀

priora
12. mar 2014

ja som kojila a dotoho aj prikrmovala prisla som s nemocnice a zacala som s nutrilonom a maly mi odvtedy plakaval cele dni... hned som vymenila za hipp, i ked mu tie koliky ostali do 4 mesiaca nic nepomahalo... ale nutrilon viem ze nechcem uz nikdy videt od vtedy hned mal maly problemy

tina7711
4. okt 2014

jaja,presne toto platí u nás,až na to,že mám problém hipp mlieko comfort zohnať.nikde ho nemaju...

lucinocka
4. okt 2014

@majusik1 skvele, boli sme na hippe od 3 mesiacov do roka a pol 🙂

lastom
14. apr 2016

ahoj,
my sme pouzivali hipp pri prvom krpcovi, druhy ho vobec nechcel, tomu najviac sadol nutrillon no a treti zase nechcel ani hipp, ani nutrilon, tomu najviac chuti amilk bifido. Takze treba skusat, kazde dietatko ma rado nieco ine. Zatial sme ho nasli len v lekarnach dr. max, nastastie su takmer vsade, ale hlavne aj v tescu, kde chodime na nakupy, takze ten nakup vzdy spojime.

jovla
25. apr 2017

Maminy nam ostali neotvorene dve krabice Hipp combiotic HA 1, ak by mal niekto zaujem piste, na cene sa dohodneme.

mana201
8. okt 2017

Ako zistim ked ze jej hippko robi zle iba 2 krat som jej dala

pehavynostek
10. sep 2019

Ahojte. Je to už staršia diskusia, ale skúsim sa opýtať. Koľko stolíc denne mali vaše bábätká, keď pili mlieko Hipp Combiotik? Náš synček má 4 týždne, vyše 2 týždňov pije toto mliečko a teraz začal viac kakať a aj plače, akoby ho bolelo bruško. Dávku som mu nezvýšila, tak neviem, či po takom čase môže začať spôsobovať ťažkosti, alebo bude problém inde...

nana305
10. sep 2019

My papáme HiPP HA 1 od nemocnice a sme veľmi spokojní... Akurát prechádzame na HiPP ha 2 a tiež bez problémov 😉

nana305
10. sep 2019

@pehavynostek neviem , ale asi to nebude reakcia na mlieko keď až po 2 týždňoch prišlo toto... Možno ho však zduva... Fľaštičku má rovnakú stále?

pehavynostek
11. sep 2019

@nana305 áno, nemenili sme ani fľašku

Strana
z2