Umelé mlieko pre 1,5 mesačné dieťa
Ake UM sa Vam osvedcilo? S cim mate ke skusenosti? Maly ma mesiac a pol a musime pridat k dojceniu aj UM.
@maris123 Ahoj
Mi sme pouzivali Nutrilon1 800g...
Teraz kupujeme Cow&Gate UK mlieko ale vzdy ked ideme na SK tak vzdy kupujeme Nutrilon ale uz väčšie číslo 🤗. Deti su spokojne a to je podstatne 🤗
Do 1 roku som dala Nutrilon, potom sme presli na Babylove Bio z DM-ky (max.spokojnost). Teraz mala ma 2,5 r.
este to pije😉
no na baby love ficime aj my aj ked to dvojkove mi smrdi a napina ma z neho ale hlavne ze krpcovi ohromne chuti a aj sa dobre po nom vykaka 🙂
pri starsom som mala Bebu no z nej neskutocne hnackoval..tak som skusila France lait a sadlo mu..pri mladsom ked doslo na prikrmovanie tak som ine ani neskusala a dala rovno toto... teda raz som kupila aj to z DM ale z neho ho triaslo..nechcel ho a ani sa nedivim..chut hrozna a take skrobovite mi prislo... ale tak kazdemu ine chuti a aj sadne..
@maris123 babylove z DM, parádne.
babylove
Sunar a francúzske...z nutrilonu zapekalo nevedel kakat
Babylove a maly nebol ani raz zapeceny, krasne kakal a negrckal 👍
Do roka Nutrilon a potom sme prešli na Babylove, aj ľutujem že sme nezmenili skôr...
Keby som mala mať teraz druhé, tak od začiatku dávam Babylove už...
ja som tiez davala Hipp a vsetci sme boli spokojni 🙂
Sunar...
babylove, perfektné
Ahoj my sme používali Nutrilon 800g bo som nemala mlieko a az do1, 5roka
babylove z DM
Sunar, poradila nam kamoska magistra, vraj deti nan najlepsie reaguju. My sme mali problem s odmietanim akehokolvek mlieka aj toho materskeho bohuzial. Toto malo ako taky uspech a potom sa mala rozpila. Ma skoro 2 roky a pije ho stale
BEBA PRO a trz to najnovšie BEBA OPTIPRO COMFORT 🙂

Nám iba Hipp Bio combiotic . A to sme skúšali skoro všetky značky. Každemu dietatu sadne iné mliečko.....našim najviac toto a neskor babylov Bio.