Umelé mlieko pre novorodenca
Prosim ake UM davate novorodencom? Ktore je vhodne pre uplne male babo ?
všetky 1tky sú vhodné pre novorodenca... my sme mali nutrilon, no čo ti to pomôže ozaj netuším.
My tiež Nutrilon pri oboch deťoch. Popri kojeni.
Každá ti napíše to čo sadlo jej babu, takže tu budeš mať vymenované všetky značky.A samozrejme to čo sadne jednému druhému nemusí, napr.moja dcéra píla Nutrilon ale synovi robil veľmi zle on pil Hipp
Mne pediatrická povedala že mám začať od najlacnejšieho a ak nesadne skúšať druhé najlacnejšie. Že všetky musia mať základné zloženie rovnaké a sú prísne kontrolované a zvyšok je už marketingový ťah ako dostať peniaze.
@1mimka18 nam nutrilon nesadol, teraz mame bebu a je to lepsie
@zuzudrnda kozie zevraj nema tak dobre vyskladane tie potrebne aminokyseliny narozdiel od kravskeho..
Pri prvej dcere som sa snazila dojcit, moc to neslo. Jeden vecer som neodsala ani kvapku, muz utekal do obchodu, zobral prve mlieko, ktore poznal po mene este z detstva a super. Ziadne problemy, napapana, vykakana, spokojna. Pri druhom synovi- 4 mesiace som odsavala, ale psychicky som to nedavala, kupili sme mlieko ako dcere..katastrofa. vzorka od pediatra najlepsieho mlieka na trhu, este horsie. Guglila som milion recenzii, vybrali sme dalsie, zas zle. Zvolili sme taku zlatu strednu cestu a dobre. Ale uz ma 14 mesiacov a stale pije jednotku, lebo ked sme skusili dvojku, zas pohroma.
@zuzudrnda mne to vravela svokra :D ok, teraz som si popozerala clanky a neupravene/ hoci aj prevarene kozie mlieko sa skutocne menej odporúča narozdiel of kravskeho, kvoli vysokemu obsahu proteinov, malo D3, zeleza, folatov, vysokemu obsahu soli/ mineralov.. Ale uz upravena formula je lepsia nez kravska, lepšie stravitelna..
Kenadamil 🙋🏼♀️ Pije ho do teraz má o chvíľu 20mes obsahuje plno vitamínov . A chuťovo je výborne . Pomohol mu aj s refluxom aj keď nepil AR kove .

@1mimka18 V pôrodnici mi dali Bebu,ale malému nesadla ,tak sme kúpili HiPP combiotik a pije ho doteraz. To už ma rok a pol