icon

Umelé verzus kravské mlieko

dzejndzejnova
12. nov 2017

Baby mam otazocku..za 4 dni budeme mat 11 m.. prikrmy papame normalne.. uz vsetko skoro... zacali sme papat v 4m.. este kojim pred spanim a v noci...len tu je ta galiba.. sa mi zda ze malej nestaci mliecko... z jedmeho ciciku.uz nechce vobec..asi neni.co... a z druheho pije ovela menej.. myslite ze mam zacat davat um alebo.uz kravske?

Strana
z3
margaretka_
13. nov 2017

Rocne dieta uz mlieko pit nepotrebuje, ak je dojcene, ok, ak nie, nie je dôvod davat kravske alebo umele mlieko. Hlavne ak uz papa pekne pestru stravu, vsetky potrebne ziviny dostáva z nej. Kyslomliecne vyrobky, ako neochytene jogurty, nech kludne papa, pit mlieko ako take nepotrebuje

dzejndzejnova
autor
13. nov 2017

@margaretka_ nie? Jogurty biele papa.uz od 8 m

dzejndzejnova
autor
13. nov 2017

@gabona1 v 6 mesiacoch by som ani ja nedala este kravske..len nasa ma o mesiac rok a dr my vravela ze.od roka...tak zato uz nezacnem teda s umelym

dzejndzejnova
autor
5. dec 2017

Baby..no mliecko nam nechuti... uz som skusila aj granko... cucne. ..aj z cisteho len.. a odtlaci mi ruku... mozem davat kazdy vecer krupicovu kasu? Resp. Kazdy den by mala mat neco z mlieka alebo jogurt.. aby som jej to nahradila?

dzejndzejnova
autor
5. dec 2017

@margaretka_
no mliecko nam nechuti... uz som skusila aj granko... cucne. ..aj z cisteho len.. a odtlaci mi ruku... mozem davat kazdy vecer krupicovu kasu? Resp. Kazdy den by mala mat neco z mlieka alebo jogurt.. aby som jej to nahradila?

margaretka_
5. dec 2017

Nemusi mat kazdy den mliecne vyrobky. Hlavne nech papa pestru stravu, vela zeleniny. A krupicovu kasu by som urcite nahradila nejakym vyzivnejsim jedlom 🙂

siska53
5. dec 2017

@dzejndzejnova pozri,ja som.davala.kravske len do privarku a do mliecnej polievky. Inak bud dojcenie alebo UM. Predsa len to UM je viac prisposobene pre ludsky zaludok.
Ale je to tvoja vec.
Na veceru sme.davali mliecne kase,nasi velmi krupicnu nelubili vtedy. Mozes spravit krupicnu aj so spaldovej krupice ci ine typy,ak nechces kupovat tie Hami ci Nestle a spol. Kase.

Navyse mozno tvojej to UM.aj staci,nas tiez pil skor len rano a vecer,aj to si len cucol na uspatie.

dzejndzejnova
autor
5. dec 2017

@margaretka_ co je to vyzivnejsie jedlo? Lubi ju velmi... a my so sestrou ju jeme od kedy sme sa narodili

dzejndzejnova
autor
5. dec 2017

@siska53 ja krupicu davam normalnu... z jednoty...a striedam ju s mliecnymi z.obchodu...moja um nepije.. xi ja som doted kojila ale uz len pred spanim a v noci raz ale to yz skoro nic nepila bo uz asi nebolo.co

siska53
5. dec 2017

@dzejndzejnova som sa pomylila,myslela som MM. Tak na veceru to staci,moji mali MM ci maly od 11.m. UM len na zaspatie,cize toho uz ani vela nevypili. A i ak len rano maly flasu UM a mala si vytiahla MM kolko jej stacilo. Olovrant mliecny-jogurt, vecera ta kasa.. Obcas nieco mliecne na obed... Ranajky zvacsa len to mlieko,ine nechceli.. Desiata ovocie..

Niektorym detom prosto kravske alebo ani UM nechuti a nevyknu si. Ja som.malu dojcila,az kym si nezvykla aspon na UM,lebo ostatne odmietala..

A su deti,ktore sa odstavia. A ine mlieko nechcu,tak potom tym mliecne vyrobky davat a vapnik je aj naor.v brokolici,bielkoviny aj v strukovinach..

dzejndzejnova
autor
5. dec 2017

@siska53 no tak asi budeme medzi detmi ktore nechcu mliecko uz... dakujeeeem brokolicu lubime..aj strukoviny... papa fakt skoro vse..zajtra ideme robit koprovu omacku s knedlou 😘

margaretka_
5. dec 2017

Ja mlieko nemozem davat, ale este nastastie dojcim. Ale kase robim normalne z obilnin. Nekupujem ziadne krupice ani instatne kaše

dzejndzejnova
autor
5. dec 2017

@margaretka_ a tak to ja neriesim taketo veci..mala papa vse.. odkedy.som jej zacala normalne varit a nedavat jej len zeleninu mixnutu a kase z obionin zacala priberat ..ale dakujem za pomooooc 😘

Strana
z3