Výpadok mliečka Babylove. Kde ho kúpim?
Ahojte, uz dlhsie maju v nasej DM drogerii vypadok mliecka a neviem co budem robit, syn ine nechce. Poradte, kde inde by som ho mohla kupit. Potrebujem 3 alebo 2. Dakujem za akukolvek radu.
Ahojte babule, je mam jedno zvyšne babylove1, ak ma niekto zaujem a asi polovičku nespotrebovanu, je otvorene týžden, nám nepasuje, tak ponukam.
@renatka551 Ja som dnes v NR objavila mliecko Babylove 2 😉 Podla mna uz ho zacali znova dodavat 😉
neviem, mne minulý týždeň tvrdili v drogérii, že nevedia vyrobiť mliečnu srvátku a tak uvažujú, že ani nebudú pokračovať v výrobe ich mliek (ak sa niekde ešte zoženie, mali by to byť ešte stále len staré zásoby 😕 ),
ale či je to pravda, netuším...
ale povedali mi to...
a budem rada, ak to pravda nie je... 😉
Ja som volala na DM infolinku lebo tiez nam pomaly dochadzaju zasoby a povedali, ze vyroba je uz obnovena a v priebehu buduceho tyzdna by malo byt mliecko v predaji aj na SK ... tak snad 😉
Ahojte dievcata, super novinka, dnes rano v BJ uz mliecko bolo, vsetky cisla, tak hadam sa to uz rozbehne 🙂
Ahoj baby, ja som ho tiež už dlhšiu dobu zháňala v Trnave a okolí a nakoniec mi ho mama kúpila v Rakúsku kde opatruje. Inak som našla, že sa dá kúpiť z Nemecka online, ale poštovné je dosť drahé asi okolo 14 Euro. Inak balenia boli výhodné. Ak by sa tento výpad ešte zopakoval, tak skúste http://www.amazon.de/s/ref=nb_sb_noss_2?__mk_de... Alebo jednoducho amazon.de a nech vám google preloží stránku do slovenčiny a potom už len do hľadania napíšte babylove milch 1, 2, 3 atd.
V HC som už dostala trojku ;)
U nas dnes uz mali vsetky mliecka1,2,3 asi dosiel novy tovar 🙂
kočky už aj v Komárne máme miečko 3 ku 🙂 ostaté neviem lebo info mi dala kamoška 🙂
babenky prosim vas, chcem s drobcom prejst na Babylove, no dorteraz ho nemali, bol ten vypadok, on je len do 3? To je aj pre dvojrocneho?
Diky
my sme chceli prejsť na baby love mlieko a nikde neni, som z TT, manžel skúšal aj v BA a nič....potrebovali by sme 2...A je to určite dobré mlieko????? ďakujem krásne....
ahojte.neviem zohnat toto mliecko.akonahle dostali tovar vsetko sa vypredalo a uz zase neni.nie som z mesta a nemozem chodit stale do dm.neviem akym mlieckom ho nahradit.poradte
Zase neni mliečko mňa už z toho asi porazí ☹
my sme si urobili zasoby PRE v podstate je zevraj to iste ako 1-ka a ze v 3. meiacui mame uz davat 1... 😎
A
@niquska Ahoj, cena je za jedno balenie, co su 3 krabice mliecka. Postovne, ak si objednas jedno balenie je az skoro 17 euro a dodacia doba 7 az 21 dni. Prave som si spravila objednavku, aby som zistila presne info. Je to teda dost drahe a trva to dlho. Mne mama nakupila Baby love 3 co je od ukonceneho 10 mesiaca, v Rakusku, ale bohuzial, maleho z nej boli brusko. Mama pride z rakuska az 12.1, mozno by ti mohla par krabic kupit, ale kedze cestuje vlakom a mestkou.
Mama ich kupila v Salzburgu, tak mozno maju lepsie zasoby. Inak mam 9 celych krabic Baby Love 3 a som v Trnave. Ozvite sa, ak mate niekdo zaujem. Mozem aj poslat.
@jojomama no my zatial papame tu PRE a mame zasoby tak pocitam skoro dokonca 3 mesiaca ale potom mame uz mat 1-ku tak dufam ze dovtedy uz bude aj na trhu mliecko ale ak by nebolo mile rada by som bola keby mamina kupila ...vsak ak by sa nieco dialo tak sa ti ozvem 😉 a ved 17e to je hore len 2e inak stoji 5e nie? a v rakusku kolo stoji jedna krabica?
Ahojte, prosim vas, kto vyrába mlieka babylove ? nemci ?
V Leviciach je tiež výpadok Babylove a povedali mi, že vedenie DM povedalo personálu, nech informuje zákazníkov, že to je dlhodobý problém a nie je isté, či sa vyrieši. Tak mi predavačky odporučili, aby som prešla na iné mlieko, pretože toto sa bude stávať bežne a je možné, že z trhu nakoniec aj zmizne. Len neviem, ktoré mám dať ako náhradu za babylove, pretože sme naň prešli z nutrilonu HA, ktorý nás zapekal a malá z neho mala koliky, pri ktorých plakala ako keby ju drali z kože a zároveň máme aj mierny reflux. Na Nutrilon znovu nechcem prejsť a Sunar, Bebu alebo Hami vôbec nepoznám a nerada by som na úkor malej robila experimenty so skúšaním značiek UM. Zrejme asi nejaké AR /antirefluxné/ ale sa bojím, aby ju zase nezapekalo.Uf, čo robiť? ☹

ahojte potrebovala by som pre moje krstnatko babylova 2 uz sa niekde objavilo?