Výpadok mliečka Babylove. Kde ho kúpim?
Ahojte, uz dlhsie maju v nasej DM drogerii vypadok mliecka a neviem co budem robit, syn ine nechce. Poradte, kde inde by som ho mohla kupit. Potrebujem 3 alebo 2. Dakujem za akukolvek radu.
@janalv Veru, Nutrilon robi velu reklamu, pretlaca sa do porodnic, rozdava vzorky zadarmo a ukecava pediatrov, nech ho rodicom poradia alebo rovno predpisu. A pritom je to humus. Mne doslo, ze malemu je tak zle z Nutrilonu, ked nam zvysky mlieka zapchali umyvadlo. Proste hnus, ako moze mlieko upchat umyvadlo? Bleee :(
@janalv podarilo sa mi najst ten test, prikladam link. Je to v nemcine, ale staci nalistovat tabulku na dvojstrane 8-9, tam su pociatocne mlieka. Nakoniec som sa trosku sekla, 9 z 10 bodov dotalo viacej mliecok. V tomto teste islo hlavne o to, z coho su mlieka vyrobene, ci sa da dohladat povod zloziek, ci su BIO. http://www.greenpeace.de/fileadmin/gpd/user_upl...
Babenky, aky je rozdiel medzi BIO PRE a BIO?
Dakujem, uz som to zistila, je ta, trochu rozdiel 🙂 , Bio )Pre je pre take co su este kojene 😉
kočky u nás zas nie je mliečko, síce mám ešte 4 ks ale chcela som dokúpiť aby mal no nie je :/ zas je nejaký výpadok? to už budú takto štrajkovať?
@uhnakova dnes som bola kúpiť popradský detský čaj uvoľnujúci, obsahuje 5bylín: mätu, rumanček,fenikel, sladké drievko, aníz. Len neviem, či sa môže dávať 2mesačnému bábu alebo jej radšej mám dať ešte granulovaný sunarek-feniklový. Včera som jej dala aj doobeda aj poobede asi po 20ml, chutilo jej, vypila to. Ale ráno sa chcela vykakať, tlačila do plienky, mala aj vetríky, ale výsledok bol, že toho bolo menej a také žlto-zelené. Tak neviem, či jej dobre robí čajík a či tento nebude robiť ešte horšie... 😒
@janalv Dobry den, mam na vas velku prosbu. Docitala som sa, ze ste natrafili na Babylove mliecko. Keby som vas velmi, velmi poprosila, ak by sa dalo zohnat, nepomohli by ste mi? Nasa mala ma velke problemy s mlieckami a jedine co jej sadlo je prave Babylove, pouzivame 1-tku a tu v Kosiciach ju nevieme nikde zohnat a uz sa mi mina posledny balicek. Dufam, ze vas touto spravou neobtazujem a dajte mi prosim vediet,dakujem. Ivana

@zuzanapd to isté, čo si napísala mi dnes povedala aj vedúca v našom meste v DM-ke. Ale že sa to už upravuje a mliečka by mal byť dostatok. Len som bola prekvapená, že v druhej predajni DM-ke v našom meste mi povedali, že už nemám čakať na túto značku a mám prejsť na inú. Možno to bola dobrá rada predavačky, ktorá nechtiac uškodila svojim názorom "vlastnej firme" 😀 Úplne som zostala vykoľajená a celý večer som pátrala na internete po vhodnej náhradnej značke za babylove. Náhradné riešenie bolo, že by ho kupoval manžel v rakúsku.