icon

Výpadok mliečka Babylove. Kde ho kúpim?

zlostitko
18. nov 2012

Ahojte, uz dlhsie maju v nasej DM drogerii vypadok mliecka a neviem co budem robit, syn ine nechce. Poradte, kde inde by som ho mohla kupit. Potrebujem 3 alebo 2. Dakujem za akukolvek radu.

janalv
15. jan 2013

@ivulik21 rado sa stalo, my maminy si musíme vzájomne pomáhať 🙂

ktore
15. jan 2013

@janalv mne uz v novych zuamkoch povedali ze problem z biosrvatkou uz nie je ,ale je problem z dodanim.
@ivulik21 no aj ja som rozmyslala o hami lebo je to nutricia ale ma ine zlozenie.nam nutrilon iba uskodil.

ivulik21
15. jan 2013

@janalv Presne tak

strihalka
15. jan 2013

do konce marce pry mlicko nebude...dnes info od nas z dmky...

ivulik21
15. jan 2013

@ktore Tam podľa mňa ani problém s BIO srvátkou nebol, len pravdy sa nedovoláš. JA som zas počula ,že Hipp BIO combiotic je veľmi podobný Babylove a je to tiež BIO mliečko,tak už fakt neviem. Je to strašne na nervy, keď je bábätko v pohode a kvôli nejakému nepochopitelnému výpadku mlieka detičky trpia, pretože väčšinou každému bábätku nesadne hneď zmena mliečka

ivulik21
15. jan 2013

@strihalka Ano, každý tvrdi niečo iné.

tortelinka
15. jan 2013

myslim ze v madarsku ho normalne maju, nekupujem ho, ale videla som v DM

sylvia78
15. jan 2013

@pitik tak toto vobec nevieme,mne to kupovala znama

yvanne
15. jan 2013

Mam styri krabice tohto mliecka..su to jednotky ak by niekto chcel 🙂

pitik
15. jan 2013

@sylvia78 dakujem aj tak, skusim este pozistovat.
V nasej DMke 1 maju, teda v pondelok este bolo dost, kamoska v PK aj 2 videla, len my uz 3 potrebujeme a tiez som dostala info priamo v Dmke, ze aj koncom marca ☹

sylvia78
16. jan 2013

@pitik no pekne,ved to ze aj my pijeme 3. Dakujem za info,co som sa pytala na FB stranke priamo na DM,ke tam mi nevedeli povedať kedy,vraj mam byt trpezliva, hm

denisque
16. jan 2013

@yvanne pocom ho predas? by som to zobrala

denisque
16. jan 2013

Da sa este niekde zohnat babylove 1?

mondulka
16. jan 2013

Potrebujem súrne toto mliečko a nemôžem ho zohnať už som z toho zúfalá ☹ a asi ani nezoženiem,potrebujem 1 alebo 2 pretože budeme mať 6 mesiačikov a ani jedno ani druhé u nás nieje iba to PRE ☹

mamulka4
17. jan 2013

milé mamičky ,, aj my sme pili mliečko babylove ,, no prešli sme na Humanu ,, dá s objednať cez net ,, je taká istá nemecká kvalita ako to hľadané ,,, mne Miško pije to a je veľmi spokojný a aj ja ,, čo som sa nachodila a nebolo nikto ,, kamoške syn tiež to pil a boli veľmi spokojný ,, ja som sa to cez ňu dozvedela ,, nerobím reklamu , len sa pokúšam nahradiť ,, humana stojí 7eur ,, a objednávam cez .... docsimon.sk ... tam je lacnejšie ,, lebo v lekárni stojí cez 9eur ,,, ,, s pozdr. pokojná mamka aj Miško ,,, 🙂

zudan
18. jan 2013

@naninkahc Ahoj Natálka, nie je nikde na Sk, a hlavne 3 pre výpadok srvátky, tak som sa dozvedela, ale Adam ide teraz na víkend do rakúska a dala som mu to tam kúpiť, tak som zvedavá, ale keď nemám tak dávam aj to počiatočné a kašu do toho trošku 2-3 odmerky a má to sýtejšie a pije v pohode 🙂 Zuzana

janalv
18. jan 2013

@mamulka4 ahoj, díky za typ, akurát ho okukávam cez tú stránku. Lenže tam majú len počiatočnú výživu PRE, čo je zrejme pre novorodencov a potom až č.2 od 4.mesiaca. Existuje aj nejaká 1-tka pre 2mesačné bábo?

denisque
18. jan 2013

Toto dala pred chvilou jedna babenka tiez na forum ohladne mliecka . kopirujem to sem!!! Toto mi odpísali z Dm: dm drogerie markt Slovensko Milá Monika, podľa najnovších informácií z nášho odd. nákupu, by sa mali čiastočne obnoviť dodávky mliek babylove PRE, 1 a 2 na naše predajne približne začiatkom februára 2013. Dodávateľ sa sústredí predovšetkým na obnovenie dodávok uvedených typov mliek, keďže sú určené pre mladšie deti. Čiastočnú obnovu dodávok mlieka babylove 3 očakávame zas v polovici marca. Ďakujeme ti za pochopenie.

mondulka
18. jan 2013

@denisque presne tak to mi napísali tak dúfam že to tak aj bude 🙂

janalv
18. jan 2013

@denisque no kiež by!..budú im povďačné mamičky a bábätká 🙂

denisque
18. jan 2013

No ved hadam ano, ved to urcite nie je tou srvatkou ale nasimi distributormi 😝

mamulka4
18. jan 2013

ja neviem kde je pes zakopaný ,, ale aby srvátka robila až taký výpadok ,,, ? je to smiešne ,, ostatné mliečká sú potom z čoho vyrobené ,,, nie som pesimista ale kto vie čo v tom je ,,, ináč aj ja som komunikovala z Dm ,, a odpoveď bola stejnaká ,, je to na nich ,, čo už ,, 🙂 🙂 ,, ale čiastočné obnovenie ,, takže tam budeme nocovať pred predajňou a kúpime všetko čo majú na sklade ,,, 🙂 🙂 ,, sme 21storočí ,,

janka9898
18. jan 2013

BABULKY MOZTE MINAPISAT ZLOZENIE TOHOMLIECKA?
Ja kupujemvpl babydream a chcem sioveritcije totoistelebo sompocula ze hej mypapametoz pl alekeby to bolo toiste akobabylove tak by somhomohla kombinovat myslim slovenkse a polske

strawberry17
18. jan 2013

my ficime na 1-tke odkedy je vypadok, teda sa mi podarilo medzi sviatkami zohnat 2 posledne krabice 1-tky....inak sme boli na 3-ke...mne maly moc nechce jest, takze bez mlieka sme strateni a ostatne mlieka su na nas moc drahe

linka2002
18. jan 2013

mamičky chcem sa opýtať do ktorého mesiaca sa podáva 1 tka? Do 3tieho, alebo až do 6-teho mesiaca? Ďakujem.

katulinr
18. jan 2013

V Nemecku ziaden vypadok nemaju a ani nevedeli o ziadnom vypadku.Podla mna je problem s distribuciou na SVK☹

katulinr
18. jan 2013

Mliecko PRE je ked je babo aj kojene aj dokrmovane😉

deniissa
19. jan 2013

od februára by už malo byť BABY LOVE 1 a 2 a od marca aj 3 🙂

jerryjanka
19. jan 2013

@yvanne ahoj maš ešte mliečko?

jerryjanka
20. jan 2013

ak by nahodou niekto mal zvyšnu jednotku tak vezmem surne