Výpadok mliečka Babylove. Kde ho kúpim?
Ahojte, uz dlhsie maju v nasej DM drogerii vypadok mliecka a neviem co budem robit, syn ine nechce. Poradte, kde inde by som ho mohla kupit. Potrebujem 3 alebo 2. Dakujem za akukolvek radu.
do konce marce pry mlicko nebude...dnes info od nas z dmky...
@ktore Tam podľa mňa ani problém s BIO srvátkou nebol, len pravdy sa nedovoláš. JA som zas počula ,že Hipp BIO combiotic je veľmi podobný Babylove a je to tiež BIO mliečko,tak už fakt neviem. Je to strašne na nervy, keď je bábätko v pohode a kvôli nejakému nepochopitelnému výpadku mlieka detičky trpia, pretože väčšinou každému bábätku nesadne hneď zmena mliečka
myslim ze v madarsku ho normalne maju, nekupujem ho, ale videla som v DM
Mam styri krabice tohto mliecka..su to jednotky ak by niekto chcel 🙂
Da sa este niekde zohnat babylove 1?
Potrebujem súrne toto mliečko a nemôžem ho zohnať už som z toho zúfalá ☹ a asi ani nezoženiem,potrebujem 1 alebo 2 pretože budeme mať 6 mesiačikov a ani jedno ani druhé u nás nieje iba to PRE ☹
milé mamičky ,, aj my sme pili mliečko babylove ,, no prešli sme na Humanu ,, dá s objednať cez net ,, je taká istá nemecká kvalita ako to hľadané ,,, mne Miško pije to a je veľmi spokojný a aj ja ,, čo som sa nachodila a nebolo nikto ,, kamoške syn tiež to pil a boli veľmi spokojný ,, ja som sa to cez ňu dozvedela ,, nerobím reklamu , len sa pokúšam nahradiť ,, humana stojí 7eur ,, a objednávam cez .... docsimon.sk ... tam je lacnejšie ,, lebo v lekárni stojí cez 9eur ,,, ,, s pozdr. pokojná mamka aj Miško ,,, 🙂
@naninkahc Ahoj Natálka, nie je nikde na Sk, a hlavne 3 pre výpadok srvátky, tak som sa dozvedela, ale Adam ide teraz na víkend do rakúska a dala som mu to tam kúpiť, tak som zvedavá, ale keď nemám tak dávam aj to počiatočné a kašu do toho trošku 2-3 odmerky a má to sýtejšie a pije v pohode 🙂 Zuzana
Toto dala pred chvilou jedna babenka tiez na forum ohladne mliecka . kopirujem to sem!!! Toto mi odpísali z Dm: dm drogerie markt Slovensko Milá Monika, podľa najnovších informácií z nášho odd. nákupu, by sa mali čiastočne obnoviť dodávky mliek babylove PRE, 1 a 2 na naše predajne približne začiatkom februára 2013. Dodávateľ sa sústredí predovšetkým na obnovenie dodávok uvedených typov mliek, keďže sú určené pre mladšie deti. Čiastočnú obnovu dodávok mlieka babylove 3 očakávame zas v polovici marca. Ďakujeme ti za pochopenie.
No ved hadam ano, ved to urcite nie je tou srvatkou ale nasimi distributormi 😝
ja neviem kde je pes zakopaný ,, ale aby srvátka robila až taký výpadok ,,, ? je to smiešne ,, ostatné mliečká sú potom z čoho vyrobené ,,, nie som pesimista ale kto vie čo v tom je ,,, ináč aj ja som komunikovala z Dm ,, a odpoveď bola stejnaká ,, je to na nich ,, čo už ,, 🙂 🙂 ,, ale čiastočné obnovenie ,, takže tam budeme nocovať pred predajňou a kúpime všetko čo majú na sklade ,,, 🙂 🙂 ,, sme 21storočí ,,
BABULKY MOZTE MINAPISAT ZLOZENIE TOHOMLIECKA?
Ja kupujemvpl babydream a chcem sioveritcije totoistelebo sompocula ze hej mypapametoz pl alekeby to bolo toiste akobabylove tak by somhomohla kombinovat myslim slovenkse a polske
my ficime na 1-tke odkedy je vypadok, teda sa mi podarilo medzi sviatkami zohnat 2 posledne krabice 1-tky....inak sme boli na 3-ke...mne maly moc nechce jest, takze bez mlieka sme strateni a ostatne mlieka su na nas moc drahe
mamičky chcem sa opýtať do ktorého mesiaca sa podáva 1 tka? Do 3tieho, alebo až do 6-teho mesiaca? Ďakujem.
V Nemecku ziaden vypadok nemaju a ani nevedeli o ziadnom vypadku.Podla mna je problem s distribuciou na SVK☹
Mliecko PRE je ked je babo aj kojene aj dokrmovane😉
od februára by už malo byť BABY LOVE 1 a 2 a od marca aj 3 🙂
@yvanne ahoj maš ešte mliečko?
ak by nahodou niekto mal zvyšnu jednotku tak vezmem surne

@ivulik21 rado sa stalo, my maminy si musíme vzájomne pomáhať 🙂