Výpadok mliečka Babylove. Kde ho kúpim?
Ahojte, uz dlhsie maju v nasej DM drogerii vypadok mliecka a neviem co budem robit, syn ine nechce. Poradte, kde inde by som ho mohla kupit. Potrebujem 3 alebo 2. Dakujem za akukolvek radu.
nemá niekto na predaj zvyšné mliečko babylove1?ďakujem krásne...už nemáme čo papať...🙂
ahojte v Nr maju vsade iba Babylove3 ak vam to pomoze ja zhanam 2 neviem najst a neviem sa rozhodnut ake ine malemu mam kupit 😒
@lenyy ahoj, jeeej si strasne zlata, ze si sa ozvala, medzicasom som sa rozhodla, ze vyberieme ine mliecko (skusime Sunar Complex, ked nesadne, tak Hami), kedze nemam sancu zohnat viac Babylove mliecka a zaroven netusim, dokedy bude vypadok trvat, cize ho mozes posunut inej mamine.. pekny den a este krajsi vecer a vsetko dobre do noveho roka 😉
Lenka
Trojku maju v ba v auparku. Dnes som tam hladala dvojku ale nemali 😝
Presne kvoli tymto ich vypadkom mam radsej v zasobe 5krabic :( Neviem preco im to tak casto vypadava. U nas v HC som minuly tyzden videla uz iba 3ky
Včera som bola v DM tu vo Zvolene a povedali mi, že nevedia, dokedy bude trvať výpadok a že už ani v Rakúsku to mlieko nemajú..
Ahojte.U nás v okolí TN majú tiež len trojku.Moja malé má 8 mesiacov aj týždeň,no dnes nám došla dvojka a začala som malej dávať trojku aj napriek tomu,že je až od 10.mesiacov.Myslíte si,že by to mohol byť pre ňu nejaký problém?Zatial mala iba jednu dávku a tvári sa úplne normálne..
zial uz nie
Bola som sa pozrieť asi dva týždne dozadu v Rakúskuv dm ci tam nemajú babylove 1, mali iba 3. Predavačka mi povedala že v Rakúsku nie je už nikde zohnať, že na výrobe im chýba nejaká srvatka a babylove 1 by mali dostať do predaju v apríli.
segra robi v dmke a povedala ze vypadok je vo vsetkych krajinach kde dmka posobí a ani divá svina netusi kedy bude zas vyrobene ☹ a nasledne naskladnene ☹
Dnes som bola v dm akurát dostali tovar, a dostali aj 3 balenia babylove bio 1, tak som sa potešila. Ale povedali že im zrejme poslali len posledné zásoby co mali na sklade. Treba sa ísť pozrieť do dm aj v iných mestách ci aj tam nedostali.
ahojte. chcela by som sa spýtať, ako ste riešili zmenu mlieka.. my sme tiež boli nútení prejsť na iné, keďže babylove sa nedá zohnať 😠 😠 😠 malému dávam HAMI, je pravda, že mu chutí omnoho viac, ako babylove, ale začal hnačkovať. teda stolicu má len raz denne, ale velmi riedku. nemali ste aj vy taký problém? poprípade, na aké mliečko ste prešli vy?
ja som sa tešila, že mu to HAMI tak chutí a povedala som si, že babylove už ani kupovať nebudem, strašne ma to totiž nahnevalo, že takto nechali mamičky v štichu 😠 no ale teraz neviem..
ja som ako náhradu kupovala Hami, malému chutí, ale je pravda, že občas mal redšiu stolicu. ale nebolo to zas také hrozné.....inak papáme Babylove...samozrejme, pokiaľ jesto beriem hneď krabice.....výrobca má problém so sušenou BIO srvátkou, preto taký výpadok.. 😒 ale minule som u nás v LC bola v DM a mali asi aj zo 8 krabíc 1ky 🙂 vraj zrejme minimálne do marca bude takéto haprovanie 😒
Mliecko je od soboty v predajnach aspon v kosiciach urcite
Maminky ak niektorá zháňate mliečko babylove tak máme doma okolo 8 škatúl, nám zistili alergiu, a musíme piť nutrilon ha....
baby maly ma pol roka a tyžden a zatil sme papali nutrilon good sleep len na noc lebo ho kojím a chcela som prejsť na babylove ale doma mam jednotku pre tri krabice a predavacka v dm my povedala že nech dam o jednu odmerku viac , myslite že nebude mať problem maly ?
@schvarzy ahoj,máš prosím mliečko babylove 1? ak áno, mala by som záujem.
@dadkkkka ahoj a kde prosim ta,vo vsetkych alebo ma niektora predajna este zasoby...?dakujem.
my sme kupovali v optime v DM normalne mali ho tam dost
Maminky ja mám na predaj ešte 6 škatúľ babylove 1, výpadok bude až do apríla, ak je v niektorých predajniach tak, iba zostatkové, nové naskladované nemajú ...
Má niekto na predaj mliečko babylove 1 alebo babylove pre?
ahojte, ja som kvôli výpadku musela zmeniť mliečko a pijeme Hami 1
prosim vas dievcata zas je vypadok babylove mliecka potrebujem surne 1.maly nechce nic ine papat kupim aj 10 kusov.pomozte prosim v D.C.A.uz nemaju
Ak by ste niekto potrebovali máme 1 krabicu 3-ky.

nema niektora na predaj mliecko Babylove BIO 1 ? 🙂