icon

Výpadok mliečka Babylove. Kde ho kúpim?

zlostitko
18. nov 2012

Ahojte, uz dlhsie maju v nasej DM drogerii vypadok mliecka a neviem co budem robit, syn ine nechce. Poradte, kde inde by som ho mohla kupit. Potrebujem 3 alebo 2. Dakujem za akukolvek radu.

trelenka
21. dec 2013

nema niektora na predaj mliecko Babylove BIO 1 ? 🙂

yasminka137
29. dec 2013

nemá niekto na predaj zvyšné mliečko babylove1?ďakujem krásne...už nemáme čo papať...🙂

marus313
30. dec 2013

ahojte v Nr maju vsade iba Babylove3 ak vam to pomoze ja zhanam 2 neviem najst a neviem sa rozhodnut ake ine malemu mam kupit 😒

lenyy
30. dec 2013

@trelenka ja mam jedno babylove bio 1 navyse

trelenka
31. dec 2013

@lenyy ahoj, jeeej si strasne zlata, ze si sa ozvala, medzicasom som sa rozhodla, ze vyberieme ine mliecko (skusime Sunar Complex, ked nesadne, tak Hami), kedze nemam sancu zohnat viac Babylove mliecka a zaroven netusim, dokedy bude vypadok trvat, cize ho mozes posunut inej mamine.. pekny den a este krajsi vecer a vsetko dobre do noveho roka 😉
Lenka

lenyy
31. dec 2013

@trelenka v pohode;). tiez sme presli na sunar complex a sadlo🙂. vsetko dobre v novom roku.

andreaa1981
31. dec 2013

Trojku maju v ba v auparku. Dnes som tam hladala dvojku ale nemali 😝

kajkasamko
31. dec 2013

Presne kvoli tymto ich vypadkom mam radsej v zasobe 5krabic :( Neviem preco im to tak casto vypadava. U nas v HC som minuly tyzden videla uz iba 3ky

lenuschka1
4. jan 2014

Včera som bola v DM tu vo Zvolene a povedali mi, že nevedia, dokedy bude trvať výpadok a že už ani v Rakúsku to mlieko nemajú..

zuzu3101
5. jan 2014

Ahojte.U nás v okolí TN majú tiež len trojku.Moja malé má 8 mesiacov aj týždeň,no dnes nám došla dvojka a začala som malej dávať trojku aj napriek tomu,že je až od 10.mesiacov.Myslíte si,že by to mohol byť pre ňu nejaký problém?Zatial mala iba jednu dávku a tvári sa úplne normálne..

nicol898
12. jan 2014

@lenyy ešte mas to babylove bio 1?? 🙂

lenyy
13. jan 2014

zial uz nie

lucysoul
14. jan 2014

Bola som sa pozrieť asi dva týždne dozadu v Rakúskuv dm ci tam nemajú babylove 1, mali iba 3. Predavačka mi povedala že v Rakúsku nie je už nikde zohnať, že na výrobe im chýba nejaká srvatka a babylove 1 by mali dostať do predaju v apríli.

magica78
14. jan 2014

segra robi v dmke a povedala ze vypadok je vo vsetkych krajinach kde dmka posobí a ani divá svina netusi kedy bude zas vyrobene ☹ a nasledne naskladnene ☹

lucysoul
16. jan 2014

Dnes som bola v dm akurát dostali tovar, a dostali aj 3 balenia babylove bio 1, tak som sa potešila. Ale povedali že im zrejme poslali len posledné zásoby co mali na sklade. Treba sa ísť pozrieť do dm aj v iných mestách ci aj tam nedostali.

raza
21. jan 2014

ahojte. chcela by som sa spýtať, ako ste riešili zmenu mlieka.. my sme tiež boli nútení prejsť na iné, keďže babylove sa nedá zohnať 😠 😠 😠 malému dávam HAMI, je pravda, že mu chutí omnoho viac, ako babylove, ale začal hnačkovať. teda stolicu má len raz denne, ale velmi riedku. nemali ste aj vy taký problém? poprípade, na aké mliečko ste prešli vy?
ja som sa tešila, že mu to HAMI tak chutí a povedala som si, že babylove už ani kupovať nebudem, strašne ma to totiž nahnevalo, že takto nechali mamičky v štichu 😠 no ale teraz neviem..

exupery
21. jan 2014

@raza no ja som mala zasobu 16krabic,pretoze aj min.rok mali vypadok...ale uz pomaly dochadzaju,ale plne dufam,ze cochvila naskladnia,ak nie mam v zasobe BIO 2,tak dam to.

prstek
21. jan 2014

ja som ako náhradu kupovala Hami, malému chutí, ale je pravda, že občas mal redšiu stolicu. ale nebolo to zas také hrozné.....inak papáme Babylove...samozrejme, pokiaľ jesto beriem hneď krabice.....výrobca má problém so sušenou BIO srvátkou, preto taký výpadok.. 😒 ale minule som u nás v LC bola v DM a mali asi aj zo 8 krabíc 1ky 🙂 vraj zrejme minimálne do marca bude takéto haprovanie 😒

dadkkkka
21. jan 2014

Mliecko je od soboty v predajnach aspon v kosiciach urcite

schvarzy
13. feb 2014

Maminky ak niektorá zháňate mliečko babylove tak máme doma okolo 8 škatúl, nám zistili alergiu, a musíme piť nutrilon ha....

simonka444
13. feb 2014

baby maly ma pol roka a tyžden a zatil sme papali nutrilon good sleep len na noc lebo ho kojím a chcela som prejsť na babylove ale doma mam jednotku pre tri krabice a predavacka v dm my povedala že nech dam o jednu odmerku viac , myslite že nebude mať problem maly ?

monkabubko
13. feb 2014

@schvarzy ahoj,máš prosím mliečko babylove 1? ak áno, mala by som záujem.

yasminka137
14. feb 2014

@dadkkkka ahoj a kde prosim ta,vo vsetkych alebo ma niektora predajna este zasoby...?dakujem.

dadkkkka
16. feb 2014

my sme kupovali v optime v DM normalne mali ho tam dost

schvarzy
16. feb 2014

Maminky ja mám na predaj ešte 6 škatúľ babylove 1, výpadok bude až do apríla, ak je v niektorých predajniach tak, iba zostatkové, nové naskladované nemajú ...

vikulik29
19. feb 2014

Má niekto na predaj mliečko babylove 1 alebo babylove pre?

vikulik29
20. feb 2014

@schvarzy Ahoj , maš ešte nejaké mliečka k dispozícii?

patusha282
20. feb 2014

ahojte, ja som kvôli výpadku musela zmeniť mliečko a pijeme Hami 1

danculik206
23. feb 2014

prosim vas dievcata zas je vypadok babylove mliecka potrebujem surne 1.maly nechce nic ine papat kupim aj 10 kusov.pomozte prosim v D.C.A.uz nemaju

xmischelkax
23. feb 2014

Ak by ste niekto potrebovali máme 1 krabicu 3-ky.