Vytekanie UM mimo fľaše
Dvojtyžňovy synček ako papa UM s flašky tečie mu vedla preč aka pričina to moze byť flašku sme vyskušali uz asi všetky ale stale vyteka mu a nevieme ani kolko zie ale potom nevydrži 2godiny a pýta zas mliečko mam uz dvoch synou 4 a 8 rocnych ale ti toto nemali poradte mi prosim
Ja som mala podobný problém. Mala som fľašu AVENT a tiež malej tieklo mlieko všade len nie do pusiny. Cumeľ na fľaši jej proste nesedel. Potom sme kúpili obyčajnú fľašu z Tesca a bolo po probléme. AVENT bol širší a ta z Tesca bola dlhšia a úzka.
Ja pridám moju skúsenosť ešte z pôrodnici, mne sa mlieko nepustilo, tak na štvrtý deň doniesli dcére fľašu s um, dávala som jej piť, vsetko jej tieklo mimo. Ja som už bola zúfalá, že neviem jedno dieťa nakŕmiť. Tak som to potom spomenula doktorke a pozerali jej uzdicku, mala ju prirastenu, preto nevedela chytiť ani bradavku, ani dudel, ani fľašu. Prestrihli jej ju a už potom bolo všetko ok.
@markaterka toto som myslela aj ja ved obidve deti bezproblemov a stymto sa trapime dakujem
Cumliky mam vsetky od narodenia tie najmenšie ale uz ani taku flasku neviem co sme nevyskusali ale pri všetkych mu tecie von s ust nie cumlika ale uz z úst a potom mi pyta aj po 2hodinach lebo nestaci mu ta davka
Mne sa pri malom osvedcila antikolikova flasa Avent s cumlikom cislo 1, tiez bol skoro prikrmovany UM a mali sme rozne flase, kde mu mlieko vytekalo.

@sebileo ja pouzivam fkasky mam a som spkojna mojej tiez niekedy tecie mimo hlavne ked si otoci hlavu na bok