icon

Vytekanie UM mimo fľaše

sebileo
27. júl 2019

Dvojtyžňovy synček ako papa UM s flašky tečie mu vedla preč aka pričina to moze byť flašku sme vyskušali uz asi všetky ale stale vyteka mu a nevieme ani kolko zie ale potom nevydrži 2godiny a pýta zas mliečko mam uz dvoch synou 4 a 8 rocnych ale ti toto nemali poradte mi prosim

zuzanasaskamilos
27. júl 2019

@sebileo ja pouzivam fkasky mam a som spkojna mojej tiez niekedy tecie mimo hlavne ked si otoci hlavu na bok

rinsh
27. júl 2019

Ja som mala podobný problém. Mala som fľašu AVENT a tiež malej tieklo mlieko všade len nie do pusiny. Cumeľ na fľaši jej proste nesedel. Potom sme kúpili obyčajnú fľašu z Tesca a bolo po probléme. AVENT bol širší a ta z Tesca bola dlhšia a úzka.

sapetka
27. júl 2019

@sebileo nemas flaslu s vacsou dierkou? Mojmj sa to stavalo ked mu mliecko tiello rychlejsie

markaterka
27. júl 2019

Ja pridám moju skúsenosť ešte z pôrodnici, mne sa mlieko nepustilo, tak na štvrtý deň doniesli dcére fľašu s um, dávala som jej piť, vsetko jej tieklo mimo. Ja som už bola zúfalá, že neviem jedno dieťa nakŕmiť. Tak som to potom spomenula doktorke a pozerali jej uzdicku, mala ju prirastenu, preto nevedela chytiť ani bradavku, ani dudel, ani fľašu. Prestrihli jej ju a už potom bolo všetko ok.

saskia_98
27. júl 2019

@sebileo skus flasu tommee tippee s anticolic cumlom a 1tkovou dierkou. Moj maly z nej papa od narodenia a dobre. Uz ma 8 mesiacov a este stale ma 1tkovy cumel. Je napapany, z flase netecie a ani koliky nemal. Inac avent flasa aj nam tiekla..

sebileo
autor
27. júl 2019

@markaterka toto som myslela aj ja ved obidve deti bezproblemov a stymto sa trapime dakujem

sebileo
autor
27. júl 2019

Cumliky mam vsetky od narodenia tie najmenšie ale uz ani taku flasku neviem co sme nevyskusali ale pri všetkych mu tecie von s ust nie cumlika ale uz z úst a potom mi pyta aj po 2hodinach lebo nestaci mu ta davka

saskia_98
27. júl 2019

@sebileo zle si uchyti cumlik do ust a nevie sa prisat poriadne. Musite vydrzat kym sa to nauci.

atislava9
27. júl 2019

Mne sa pri malom osvedcila antikolikova flasa Avent s cumlikom cislo 1, tiez bol skoro prikrmovany UM a mali sme rozne flase, kde mu mlieko vytekalo.