icon

Aké máte názory na mlieko Beba pro 1?

miskacharly
15. jan 2014

Ake mate s nou skusenosti,pripadne ake mlieko je lepsie.dakujem 🙂

lucka1987
15. jan 2014

Vies.. janinej Miške moze sadnut.. Zuzkinemu Palkovi sa mozu z neho robit zapchy.. Ivanina natalka moze z neho mat hnacku a Erikin Tomasko moze z neho grckat.
tym chcem povedat, ze kazde dietatko je ine a inak znasa mliecko, kozemtiku ...... my sme napriklad zacinali nutrilonom HA .. chvilu fajn. po par tyzdnoch zacal prudom grckat.. vystriedali sme na beba AR.. par tyzdnov zas pokoj.. potom zas sme sa vratili na nutrilon, lebo nas zapekalo.. medzitym este neviem ake sme skusili, este nieco neviem co. a ked mal maly asi rok tak sme presedlali na klasicky sunar, ktory pije doteraz /2,5/ roka...
teda najidealnejsie je po porade s pediatrickou vyskusat dane mliecko so zameranim bud na reflux, alebo hypoalergenne, obycajne.. a uvidis ako to bude znasat po par dnoch sama na svojom Dominikovi.. mozno prave jemu bude vadit, zatial co dalsej 100vke detickam bude vyhovovat

jul11
15. jan 2014

Ako pise lucka1987 kazdemu babetku vyhovuje nieco ine.my sme dokrmovali Bebou a mala bola uplne v pohode,potom sme presli na Babylove a tiez v pohode.ale bolo to len dokrmovanie popri kojeniu.teraz papa a pije co vidi.myslim ze aj klince by stravila 🙂 nie ako vacsina mamiciek riesi ze dieta nechce jest.ja sa bojim aby v skolke nehladovala a ze skrachujeme pri jej apetite 🙂

georgeo
15. jan 2014

my sme obidve deti dokrmovali bebou od pár týždnov, a nebol žiadny problém🙂 ale ako je aj písané každé dieťa je iné 🙂

lucka011
16. jan 2014

Beba je dobré mlieko. Nám bolo dobré, ale kvôli alergiam sme prešli na HA. Aj to bolo perfektné, lenže som si myslela, že dosť grckala, tak nám doktorka dala AR, no z tej ju bolelo bruško.. Až pri druhej dcére som zistila, že to bolo zbytočné, až teraz pri druhej dcérke viem čo je to vracanie. No ale tentokrát som neexperimentovala a od začiatku máme Nutrilon, ktorý jej zapasoval. Ale kvôli spomínaným alergiam v rodine sme prešli na Nutrilon HA, tak aj toto zatiaľ fajn..

roses13
29. jan 2014

Ja som kojila do 3 týždňov, potom sa mi mliečko oslabilo a musim prikrmovať, kupili sme bebu pro, no stolicu mala z toho velmi riedku, tak sme skusili Beba Sensitive, ešte neviem či zapasovala, ale píšete tu o alergiach, ja som alergická na všetko možne, mam dať teda malej radšej nutrilon HA, ten je proti alergiam?

zuzka8829
6. aug 2019

@roses13 môžem sa opýtať ako dlho ste skúšali tu bebu pto kým ste prešli na bebu sensitive?Lebo ja som zatiaľ,len na večer dávala dva krát a tiež mala potom riedku stolicu. No viem,že umelé mlieko by sa malo skúšať aspoň 2 týždne kým sa vymení.

zuzka8829
6. aug 2019

@roses13 tak,len chcem vedieť či ste dávali aj napriek riedkej stolici ďalej bebu PRO alebo ste prešli hneď na sensitive? Dakujem

domi2411
18. jan 2021

Dobrý deň, chcem sa spýtať aké máte skúsenosti, ktoré mliečko vyhovovalo vašim deťom? Môj maly ma 2 mesiace. V nemocnici sme prikrmovanie Bebou ale mala som pocit, že ho dosť boli bruško. Prešli sme na Sunar Complex. Potom sme mali hnačky, nebolo to z mlieka bol chorý. Boli sme aj v nemocnici a tam mu dávali Nutrilon bezlaktozovy. Ale plakaval stále, stále ho bolelo bruško. Pripisovala som to, že sú to koliky. Keď mu prešli hnačky vrátili sme sa k Sunaru. Ale začal mi z neho grckavat. Tak som mu znovu dala Bebu Optipro ale ma znovu hnačky. A už neviem čo mu mám dať. S kakanim problémy nemáme. Zatiaľ ho nezapekalo žiadne mliecko.

andream2412
19. aug 2022

Dobrý deň. Ja sa chcem opýtať ci náhodou neviete či ešte vyrába BEBA mlieko BEBA L . Davala som ju synovy pred 6 rokmy. Bola elkova lebo bola proti boleniu bruška. Nemali sme s ňou vôbec problém. A chcela by som ju dávať aj teraz druhému ale vôbec ju neviem nájsť?

fazulka21
19. aug 2022

@miskacharly za mňa je beba naj mlieko (teda pre monu dcéru) ale pre vás môže byť naj niečo iné 🙂

fazulka21
19. aug 2022

@andream2412 teraz je to Beba comfort tuším?