Aké sú ceny Nutrilonu a Pampers v Poľsku?
Chcela by som sa opýtať, či sa oplatí cestovať do PL na nutrilon a plienky. Aké sú ceny momentálne ? Mám to 50 km do Jablonky, viete mi poradiť aj kde presne , do akých obchodov by som mala ísť ? Ďakujem 🙂
My kupujeme Bebilon v Biedronke (lienke) 🙂 ale presne cenu ti neviem povedat, ale vychadza lacnejsie nez u nas. A plienky sme v pl zatial nekupovali.
Mlieko Jablonka - Bedronka a plienky Rajski v Jablonke. Mlieko stojí tak ako ti napísala patrisha2801. Ináč my sme tiež kupovali poľský nutrilon, malému veľmi chutil a keď sme si už povedali, že pre pár krabíc sa už nám neoplatí cestovať a budeme kupovať doma, tak sme zistili, že náš nutrilon mu vôbec nechutil. Dokonca ani nám. Ale ako náhrada zaň chuťovo nahradil Hipp.
my kupuje v PL všetky potraviny, vrátane det.príkrmov a plienok...no a hlavne tankujeme benzín,,je o 20centov na liter lacnejší ako u nás
neviem sice kolko stoja plienky v polsku ale tu na MK som nasla Pampersky 132ks za 19 euro co je mega super cena 🙂

ahoj, urcite sa oplati, cca 10-11e pre plienky aj nutrilon 🙂 ja odporucam obchod Rajski 🙂