icon

Aké umelé mlieko je najlepšie na trhu?

Včera o 06:01

Ahojte aké umelé mliečko je podľa vás naj ?

anonymes
Včera o 06:18

@anonym_autor Ahoj, podľa mňa sa nedá takto jednoznačne povedať, ktoré mlieko je najlepšie, lebo každému dieťaťu sadne niečo iné .. to je asi najdôležitejšie.

Čo sa týka mojej skúsenosti, ja dojčím, takže som toho až tak veľa nevyskúšala. Na začiatku som dávala HiPP, lebo ho mali aj v nemocnici, kým sa mi nerozbehlo mlieko. Dávali sme ho synovi nejaký čas a úplne v pohode ho prijal.

Potom som skúsila aj Nutrilon, ale to bola za mňa katastrofa .. vôbec ho nechcel piť. najlepšie sa poradiť s pediatričkou, keďže bude viac o tvojom dieťati či má kolíky či má nejaké problémy reflux hocičo

michaela329
Včera o 06:50

Také, ktoré bábätku sadne 🤷 My sme dávali Hipp combiotik a boli sme spokojní. Sestra musela pár vystriedať, kamarátka tiež a sadol im kendamil. Momentálne by som asi mala obavu z toho Nutrilonu a Beby.

sara07
Včera o 06:58

nám sadlo hipp, nutrilon sme mali problém

autor
Včera o 06:59
@michaela329

Také, ktoré bábätku sadne 🤷 My sme dávali Hipp combiotik a boli sme spokojní. Sestra musela pár vystriedať, kamarátka tiež a sadol im kendamil. Momentálne by som asi mala obavu z toho Nutrilonu a Beby.

@michaela329 ďakujem prvá bola len kojena takže vôbec neviem ktorým sa vyhnúť a ktoré patria medzi naj

sandra811
Včera o 07:43

@anonym_autor synovi sadol Hipp tak sme neskúšali už iné 😊 našťastie nás obišli koliky

zuzkaa1991
Včera o 08:16

Pri prvej som vystriedala asi 4 mlieka a sadol hipp mala.silme koliky od 3m pila hippko

Druhá nemala koliky ale hnačky skusala som aj kendamil ale.hnackovala.z.neho hippko som skusila ked mala.2tzdne odmietla ale v3m pre nakoniec presli na hippko a pije uz ho v pohode mame akurát 7m
Vela mamičky chvalia hippko a aj za mna

krasneleto
Včera o 09:47

najlepsie mlieko na trhu je presne to, ktore tvojmu dietatku sadne.. nie je kategoria najlepsie a potom menej lepsie... ale sadnuce a menej... my ako kamosky sme mali kazda ine mlieko... za mna osobne nutrilon a beba otras... smrdela mi flasa neskutocne, a babylove z dm super...