Ako riešite výpadok mlieka Babylove?
Baby zaujíma ma ako riesite ked toto mlieko nie je. Nahradzate inym, striedate? Kojim iba z jedneho prsnika tak musim prikrmovat. Lebo malinka mi pekne papa babylove ale tie vypadky ma stvu. Uz zhanam aj v inych mestach a nic. Ako to riesite vy?
@jerryjanka my sme akurat prechadzali z nutrilonu tak som kupila len jednu krabicu na skusku ci to vobec bude nasa chciet. este na mesiac mame a potom neviem co:(
@amelie123 Ja ani neviem ze je nejaky vypadok, kupila som do zasoby ale inac striedam s Francuzskym takze pohodicka 🙂
ak na mesiac mate možno medzitym naskladnia, skus si tu dať do fotoblogu prosbu či niekto nema jednotku alebo dvojku možno niekomu zvyšila, a preklenieš dobu kym najdeš v obchode - a ak v obchode nejake uvidiš kup fakt aj 20 kusov, minieš to bez problemov

my už mame trojku a vlastne už by sme ani nemuseli ale stalo sa mi to pred rokom, zhanala som na nete, skušala kade tade čosi zohnala a ked naskladnili a našla som kupila som aj 20 kusov, využila som na to tie zlavy 25 a 15% a vyšlo na 3,50 tak to ani tak draho nevyšlo