Ako vyriešiť nočné budenie 8-mesačného syna na umelé mlieko?
Môj syn sa stále v noci budú na jedenie každýkrst zje 150ml. Skúšala som mu aj vodu dať ale to nepomohlo. Pomôže znižovať dávku mlieka? Ďakujem
Moja sa takto budila do 2 a pol roka. Najrýchlejšia cesta bola dať mlieko, obe sme do 10 minút opäť spali. Keď som s ňou bojovala a skúšala nedať, alebo niecim nahradiť, tak to bol len plač a krik. Skús znižovať dávku, aby nepil viac v noci ako počas dňa. ja som potom dávala už len tak Max 60 ml, nech si len cucne, nie celú dávku. Neskôr stačilo aj 40.
Moj ma 13 a stale sa budi. Ani ma nenapadlo ze do roka by sa to zmenilo a ty to cakas uz v 8m? To si vycitala v nejakych junovkach julovkach?
Moj ma o dva mesiace dva roky a stale sa budi v noci na mlieko a to cez den pekne papa. Neviem preco by si mala riesit fakt 8 mesacne babo. Kazde dieta je uplne ine. A ma uplne ine potreby. Niektore prespia a niektore nie.
A 8 mesacne babo sa ma akoze vecer najest potom mlieko a spat celu noc? Takto to nefunguje.

Presne ako moj v tom veku...u nas nepomohlo nic, len cas...je to len faza, ktora niekedy pominie.