Beba HA verzus Beba AR pre mesačnú dcérku
ahojte prosím vás zas a znova o radu....máme mesačnu dcerku, davali sme jej BEBU HA1...NEKOJIM VOBEC. no ale ta beba jej nerobila dobre. Lekarka nam teda poradila BEBU AR....a dieťa 2 dni vkuse place, neodgrgla si este ani raz.....nechapem tomu ☹ Prosim poradte mi, mam zo dna na den znova prejst na BEBU HA1? alebo čo? poradte mi prosim, som uz zufala ked vidim malu nonstop plakat
@zuzka_puska Bebu AR nedávaj kým naozaj nemá problém s vracaním, pretože potom bolí bruško, je jej zbytočne ťažké. Aj ja som pri prvej dcérke prešla z Beby HA na AR, lebo som si myslela, že vela grcká, ale až pri druhej som zistila, že to nebolo nič oproti tejto a zbytočne ju z toho bolievali bruško. Ale ak vela vracia, tak musíš počkať, po čase si na mliečko zvykne a bude spokojnejšia. A tie probiotika ako spomenula memory97 sú zázračná vec, to bábatku veľmi pomôže..
@lucka011 dakujem velmi pekne, ano uz sme zistili, ze beba ar nie je dobra..... davali sme ju malej 2 dni necele,a neodgrgla si, stale plakala, nemohla sa vykakat....tak sme bebu ar prestali davat.... dakujem za radu :P

Ak prechadzas z mliecka na mliecko, moze sa stat, ze dietatko aj vracia, ale ked ju boli brusko, ja by som zmenila uplne mlieko. Mam dobre skusenosti s Nutrilonom a k tomu jej pridaj probiotika... Mliecka sa odporuca zmenit tak po mesiaci... Beba AR je pre babatka s refluxom, pokial nie je potvrdeny, nedavala by som jej ho..., skor by som zmenila znacku, nie kazdemu babatku vyhovuje mliecko, co odporucia lekarky, len treba hladat to spravne 😉 Nutrilon HA vyskusaj, ale tiez sa moze stat, ze bude mat troska problem, ale pockala by som tyzden a uvidis...