icon

Beba HA verzus Beba AR pre mesačnú dcérku

zuzka_puska
18. jan 2014

ahojte prosím vás zas a znova o radu....máme mesačnu dcerku, davali sme jej BEBU HA1...NEKOJIM VOBEC. no ale ta beba jej nerobila dobre. Lekarka nam teda poradila BEBU AR....a dieťa 2 dni vkuse place, neodgrgla si este ani raz.....nechapem tomu ☹ Prosim poradte mi, mam zo dna na den znova prejst na BEBU HA1? alebo čo? poradte mi prosim, som uz zufala ked vidim malu nonstop plakat

memory97
18. jan 2014

Ak prechadzas z mliecka na mliecko, moze sa stat, ze dietatko aj vracia, ale ked ju boli brusko, ja by som zmenila uplne mlieko. Mam dobre skusenosti s Nutrilonom a k tomu jej pridaj probiotika... Mliecka sa odporuca zmenit tak po mesiaci... Beba AR je pre babatka s refluxom, pokial nie je potvrdeny, nedavala by som jej ho..., skor by som zmenila znacku, nie kazdemu babatku vyhovuje mliecko, co odporucia lekarky, len treba hladat to spravne 😉 Nutrilon HA vyskusaj, ale tiez sa moze stat, ze bude mat troska problem, ale pockala by som tyzden a uvidis...

lucka011
19. jan 2014

@zuzka_puska Bebu AR nedávaj kým naozaj nemá problém s vracaním, pretože potom bolí bruško, je jej zbytočne ťažké. Aj ja som pri prvej dcérke prešla z Beby HA na AR, lebo som si myslela, že vela grcká, ale až pri druhej som zistila, že to nebolo nič oproti tejto a zbytočne ju z toho bolievali bruško. Ale ak vela vracia, tak musíš počkať, po čase si na mliečko zvykne a bude spokojnejšia. A tie probiotika ako spomenula memory97 sú zázračná vec, to bábatku veľmi pomôže..

zuzka_puska
autor
19. jan 2014

@lucka011 dakujem velmi pekne, ano uz sme zistili, ze beba ar nie je dobra..... davali sme ju malej 2 dni necele,a neodgrgla si, stale plakala, nemohla sa vykakat....tak sme bebu ar prestali davat.... dakujem za radu :P