icon

Kde kúpim lacnejšie Nutrilon Allergy Care 2?

kaselka
29. jún 2012

Ahojte, malá má alergiu na bielkovinu kravského mlieka a tak musí piť toto mlieko. Nakoľko zdravotné poisťovne robia prieťahy (zhruba mesiac to vždy schvaľujú a keď aj schvália tak na 3 mesiace a aj to v obmedzenom počte...... a zasa kolotoč), tak si ho viac-menej kupujeme za vlastné, čo nie je veľmi lacná záležitosť nakoľko 450 g stojí okolo 12,58 €. Doteraz sa mi ho darilo kupovať v lekárňach Dr. Max, kde bolo s 12% zľavou pre poistencov Dôvery no dnes som zostala nemilo prekvapená, že zľavu zrušili 😠. Nemáte typ kde by som ho zohnala zasa aspoň za tých 11 €??? Vopred ďakujem za info.

daliana
30. jún 2012

Ahoj, ja som síce z Prešova, ale z našich lekární mám takýto postreh....rovnako ako ty, som zháňala za čo najnižšiu cenu (allergy care 1), napadlo ma jediné, obvolať všetky lekárne v meste. Za akú cenu ho predávajú......bežne v predaji ho skoro nikde nemali......trebalo objednávať......ale informáciu o cene mi všade ústretovo dali......čísla som našla cez zlaté stránky na nete. Jedna lekárnička sa ma opýtala, nebola veľmi ochotná, načo túto informáciu potrebujem....tak som jej vysvetlila, že obvolávam, lebo potrebujem kúpiť čo najlacnejšie......na to mi povedala, že to robím zbytočne, lebo na to majú akési tabuľky, či cenníky, ktoré platia pre každú lekáreň , takže všade MUSÍ stáť rovnako. Nebola to ale reálne pravda, tie ceny boli niekde rovnaké, ale nie všade. Ešte som postrehla, že v tom majú niektoré lekárne trošku bordel....asi vzhľadom na to, že je to špecifické mliečko a málo sa predáva.....dotyčná lekárnička ani nevedela, kam ho má do tých tabuliek zaradiť, asi ho nikdy nedržala v ruke 🙂 , priradila mu inú cenu....tvrdila mi.....že je to to isté ako Nutrilon hypoalergén a bola ochotná mi ho predať pod jeho cenou......čiže lacnejšie 😀 No neviem.....ak to bude aj u vás tak ako v Prešove.....že skoro v každej lekárni iná cena, možno sa ti takýmto spôsobom podarí kúpiť ho lacnejšie. 🙂

sonyay
30. jún 2012

ahoj,
jedine lacnejsie zozenies na nete, ja som objednavala z lekarne doc simon.sk, tam to teraz vyjde na 11,5 E Objednavala som vzdy viac aby som za postovne neplatila a prislo mi to az domov... Alebo potom dat si doviezt z Ciech, co som pozerala internetove lekarne tam vedia to predat aj za 250,- ceskych korun

zajaciq
1. júl 2012

@kaselka cca 17 eur v potravinach 800 gr... v Holandsku, vsiml som si, ze sa to vyraba v Zoetmeeri...

solinkarka
1. júl 2012

A co ti vlastne poistovne schvaluju? aby si ho mala stale na prespis a zadarmo? no neviem ci to aj tak funguje...my mame na predpis a pediatricka nam vzdy predpise tolko kolko potrebujeme a nie ze urcity pocet ks na mesiac...proste ked nemame hned nam predpise nove, nekupujem vobec nove iba si doplatim recept

martato
2. apr 2013

my to kupujeme u nas v topolcanoch za 10,57 v lekarni ALEA

pammy
22. apr 2013

@sonyay Ahoj a prosim ta to kolko kusov si objednavala, aby postovne bolo zdarma? teraz maju az nad 93E... je tam este aj ina moznost? Lebo inak mi vyhadzuje postovne 5.5E. dakujem.

zdenuska213
26. jún 2013

Maminky, darujem nutrilon alergy care otvoreny 10.6. Odobratych 10-12odmeriek maly mi ho nechce pit a je mi ho luto vyhodit. Najlepsiie by bolo osobne ale da sa aj dohodnut. Dakujem

erikams
25. nov 2013

@kaselka chcem sa ta opytat ako malej zistili alergiu na kravske mlieko?moja malaje vkuse zahlienena ma 6.mes.dojcim aobcas prikrmujem nutrilonom, tak si myslim,ze maalergiu nakravske mlieko.

dominika154
11. mar 2015

Mamičky skúste si pozrieť stránku www. belmedika.sk je tam nutrilon allergy care 2 za 11,05e a je to asi najlepšia cena akú som do teraz našla 🙂

anka2910
12. mar 2015

Predam allergy care 2; mam 15 kusov. Cena 7;50 Eur/kus.

bambulka112
27. okt 2016

Zdravim viem ze je to uz rok stary prispevok ale mate este tie mliecka na predaj ?

anka2910
7. nov 2016

tie mliečka už nemám

majakaja
7. apr 2017

@bambulka112 Dobry den, ak este papate nutrilon allergy care 2 tak mam 5 plechovic na predaj.

hanato
10. jún 2017

@majakaja mate mliecka este na predaj ?

majakaja
10. jún 2017

@hanato Dobry den, nie uz som ich predala.