Kde na nete kúpim mliečko Babylove?
vyziva
koli vypadku? nasej vyhovovalo jedine dm a HIPP combiotic ine nemohla tak mozno je to podobne.
Jediná možnost v bazáriku, ak niekto nepotrebuje a predáva... ale takých mamičiek, čo zhánajú toto mliečko je istotne viac.
Ja som ho včera kupila v DM..už ho opät maju..
Ja som tiez uz kupila v pondelok, uz by ho mali mat...
Ahojte, kopírujem tu môj príspevok z fóra výpadok mliečka Babylove a tak isto ostatné mamičky hovoria, že sa už začína objavovať v DMkach.
Ahoj baby, ja som našla, že sa dá kúpiť z Nemecka online, ale poštovné je dosť drahé asi okolo 14 Euro. Inak balenia boli výhodné. Ak by sa tento výpad ešte zopakoval, tak skúste http://www.amazon.de/s/ref=nb_sb_noss_2?__mk_de... Alebo jednoducho amazon.de a nech vám google preloží stránku do slovenčiny a potom už len do hľadania napíšte babylove milch 1, 2, 3 atd.
Vcera som ho kupovala uz ho maju🙂
A kolko stoji?A fakt je lepsie ako Sunar,lebo pocuvam vela pozitiv na to mliecko.
V kazdej DM predajni ho dostat..my sme boli velmi spokojní,no bohuzial sme museli prejst na nutrilon,ktorý nam nechuti :(
Ja mam jedno navyše na predaj ,jednotku.
nemali srvatku na toto mliecko taak bol vypadok ale uz prislo na predajne len sa rychlo zasa rozobralo...kazdy nakupuje do zasoby...nam ine mliecko ako babylove a hami nepasuje zo vsetkeho ho zapeka a boli brusko....je lacne a kvalitne. Odniesla som krabicu detskej lekarke aby ho pozrela ci ma vsetkeho dostatok a odsuhlasila nam ho. balenie je 600g za 4,99€
dnes som bola kupovat mliečko babylove no už ho nemaju mi povedali ze v januari sa maju rozhodnut ci ho budu nadalej vyrabat. Strasne
Ahojte,chcela by som len vediet ako je na tom babylove mlieko s cukrom.Viete mi prosim povedat kolko cukru obsahuje dvojka
Dakujem
My máme našťastie porobene zásoby aj jednotiek aj dvojok do apríla.
Maminky ja mám na predaj ešte 6 škatúľ babylove 1, výpadok bude až do apríla, ak je v niektorých predajniach tak, iba zostatkové, nové naskladované nemajú ...
Ahojte zienky surne potrebujem mliecko babylove1 maly ine nechce prosim o pomoc ktora predate viac kusov?piste na danculik206@azet.sk tv v D.C.A. Uz ho nemaju.dakujem
Ahojte prosím Vás kto má na predaj mlieko babylove 1 alebo 2?súrne ale len bio, ďakujem.
Ahojte žienky,nemá niektorá na predaj babylove Bio 3 ???? viac balení,dakujem.Lucia

Maju ho v kazdej Dm-drogerii. Preco cez net ?