Kedy mám nárok na Bebu sensitive?
Ahojte,mam problem so ziskqnim beby sensitive.Mam alergiu na pel,prach,roztoce,kobalt,chrom,kakao.Pred rommi som brala aj lieky proti alergii,ale medze nepomahali,tam zom ich vysadila.Naposledy som bola u alergologicky v roku 2007.Mavala som aj atopicky ekzem,ktory sa mi sem tam ukaze,ale dam pytiol a.zmizne za par dni.Mala som aj bronchiapnu astmu ako formu alergie.Teraz mam 2,5 mesacnu dcerku a kupujem jej Bebunsensitive,z normalnej beby grckala prudom.Dozvedela som sa,ze ju mozem mat na predpis.Tak som sla.k mojej alergologicke,ta mi dala.kopie mojich lekarskycu sprav.Dala som to pedine.Vraj ona potrebuje potvrdenie ze mam potravinovu alergiu ,a ze je vhodne aby mal pila bebu sensitive.Alergologicka povedala,ze toto mi ona moze napisat len podla aktualnych v ysledkov.Najblizsi termin ma 13.marca.kym budu vysledky ubehnu dalsie 2 tyzdne az mesiac a vtedy uz budeme davat prikrmy...som studentka VS,matersku nedostavame a ptacuje len partner :( Ako to bolo vo vasom pripade???
ja mam peľovu alergiu,nejaký rôčik som alergologické kontroly vynechala.Ale keď som prišla pre potvrdenie, aby som mohla mať predpisovanú BEBU HA tak som bez problému dostala (asi 5€ poplatok) . Mudr. vypísala alergie z posledného testovania. A objednala ma na opakovanie testov (ako sa bežne robia po 2.rokoch).
Zo skúsenosti mojej švagrinky viem,že keď potrebovala nutrilon na citlivé bruško,bo malá vrackala z obyčajného ,dostala na predpis a nemusela preukazovať ani zháňať potvrdenia.
Len sa nenechaj odbiť!!!
Šup šup vybaviť rodičak, ak nedostávaš vyplatia spätne. Každá mamička má naň nárok.

@lulaba mne moja pediatricka povedala,ze ak chcem mlieko na predpis tak staci aby hocikto v pribuzenstve mal potvrdenie o alergii,ale nie konkretne na potraviny...aj sestra,brat,rodicia,manzel,..hocikto,....