Mlieko Beba
Ahojte baby. Mám taký problém. Moja malá (10 mesiacov) pila mlieko BEBA PRO 2 Včera som jej dala už PRO 3 a celú noc mi nespala. Môže byť to že jej mliečko nesadlo? Ďakujem. Poprípade aké iné mlieko by ste mi odporučli?
Ahoj, my máme amilk bifido. Tiež sme skúšali bebu, ale nám už dvojka nesadla, nechcel ju vôbec. S týmto mliekom sme spokojní, je aj cenovo v pohode . Majú ho v dr maxe a obsahuje aj probiotika, ktoré pomôžu tráveniu. Skúste. My sme takto skúsili zopár mliek, lebo nám nič nechutilo🙂
ahoj
ja by som po jednom raze nestresovala... a asi ani po dvoch.. neviem ci je dobre menit mliecko len tak, neda sa ostat este chvilku na 2 ?
moja mala je na amilku.. chvalabohu prechody zvlada dobre, ale aj keby nezvladala, asi by som po jednom raze nemenila🙂
@spuntik1997 ahoj. Ja som bebu nepouzivala. Mi davame nutrilon1 a sme spokojny. Spinkame skoro celu noc. Skus dat to a uvidis. Neviem kolko ma tvoje dietatko. Drzim palce
mliečko treba odskúšať viacej dní. My sme si prešli viacerými UM a keď som nevidela zmenu k lepšiemu, tak som vtedy vymenila za iné. Nakoniec sme skončili pri amilku bifido a to mu upravilo problémy s bruškom cca do dvoch týždňov.
Beba optipro Comfort spokojnosť 100% a máme citlivé bruško čo ani HiPP nepomohol iba zhoršil a grckanie konečne v norme

@spuntik1997 nemozes po jednej davke mlieka povedat,ze jej nesadlo....nespat mohl z roznych veci
my sme bebu pouzivali pri oboch detoch a je pravda,ze som jednodtlive mlieka(1,2,...)davala s niekolko tyzdnovym meskanim...
a dokonca som raz nemala bebu 3 a musela dat 2x bebu 4 a nic nebolo
toto nemyslim,ze bude bebou,ak ju pouziva dlhsie