Môžem dať novorodencovi Sunar AR Complex bez lekára?
Nevšimla som si že je po súhlase lekára. Hľadám niečo čo by mu pomohlo proti kolikam, zápche,tvrdému brušku a grckaniu a čítala som že tento sunar je ako stvorený preto lenže som zistila že je to po konzultácii s lekárom :( a už si nevieme rady lebo veľmi plačeme . Dávam aj espumisan a biogaiu len to moc nepomáha
Podla mna sa to pise uz na vsetko, len aby sa nepovedalo.
Co dostava male teraz a ako dlho? Ide o to, ze ak si nedavno menila UM tak moze 2 tyzdne trvat kym sa to zlepsi.
Okrem tych doplnkov cvicite s nozickami? Si si ista, ze je to brusko?
@anonym_autor možno tvoje dieťa plače preto, lebo plačeš aj ty... 🙂
@anonym_autor nie je to tam napisane zbytocne... v prvom rade identifikuj problem... pretoze AR je mlieko antirefluxne... nevyriesi ani koliku, ani zapchu , ani tvrde brucho , AR mlieko zvaz po navsteve lekara... lebo vacsi problem vidim koliky, zapchu a tvrde brucho ako to, ze dieta vracka... zapcha moze sposobit koliku, kolika moze byt aj bez zapchy... vies vlastne co riesis?
@anonym_autor nejdem ta odhovarat, ale AR mlieka sú hustejšie a aj stolica býva tuhšia. Je to mlieko na reflux, keď dieťa veľa grcka...tak radsej skus zistit z coho to moze mať aby si mu ešte neprihorsila s tou zápchou

A prečo by ste nemohli? veď je to vaše dieťa