Môžem kombinovať umelé mliečka?
29. okt 2015
Dobry den. Potrebovala by som poradit ohladom UM. Mam 18dnoveho synceka od porodnice som mu davala Beba HA no mal silne bolesti a dvojdnove zapchy. Poradili mi v lekarni Hipp Bio combiotik. Dnes som mu ho zacala davat no po vypiti mi malicky zacne velmi plakat a zvyjat sa od bolesti. Neviem co mam robit ci sa mam vratit spat k Bebe alebo vyckat s Hippkom. Prosim poradte mi. Dakujem
ked ma velke bolesti bruska a uz druhe mliecko mu robi problemy, treba zistit pricinu- intolerancia laktozy, alergia BKM atd.
ja som davala bebu ha presla som na bebu pro ties sme mali problemi z kakanim dala som biolag probiotika a kakame jak lusk max spokojnost 🙂 🙂 🙂 🙂

Mlieka určite nekombinuj - nemiešaj dokopy. Teoreticky by sa malo mlieko davat aspon ten tyžden a az potom menit...Niekedy to trošku trva kym sa najde to naj mlieko, ktore dieťa toleruje. Jeho tráviaci trakt je ešte nezrelý a preto je sklon k ,,bruchabôlom,, väčší a chlapci mavaju tieto problémy. Skušaj aj masaz bruška, rektalnu rurku ked je velmi zle, kvapky proti kolike. Čo sa týka zmeny mlieka porad sa so svojou doktorkou, určite chodíš do poradne.