icon

Nespavosť z umelého mlieka

ella68
16. sep 2014

ahoj maminy, chcem sa svami poradit ohladom UM. pred par dnami sme presli na nutrilon kedze ja uz kojit nemozem a mala mi z neho nevie zaspat...teda myslim ze je to tym mliekom ked som ju kojila zaspala hned aj na styri hodiny a teraz cely den je hore dokopy spi asi tak hodinu cela je nepokojna a mrnci. Mali to aj niektore vase deti z um?

zahradka76
16. sep 2014

A ake UM davas? Mozno jej nepasuje, boli ju z neho brusko, ma koliku....

luba41
16. sep 2014

a čo vrátiť sa k dojčeniu? ešte nie je neskoro a s odbornou pomocou laktčnej sa to dá.. ved to je prirodzené pre dieťa a nie UM...dieťa potrebuje nielen MM ale aj ten prsník / na ukludnenie, na spojenie s matkou a pod/.. aj to jej určite chýba..a treba vela nosiť, mojkať, spolu spať , veľa sa venovať...
@ella68

asimama
16. sep 2014

mozno sa nahlta velmi vzduchu..treba dat dobre odgrgnut..alebo si velmi nataha..zatazi zaludocek..vyskusaj ine mliecko..

sense
16. sep 2014

skor ako nespavost by som povedala ze ju boli brusko, my sme mali tiez nutrilon a katastrofa presli sme na hipp a ok....

matafen
16. sep 2014

To je normalne, ked ste presli z MM na UM, je to iny typ stravy, trva nejaky cas, kym si zvykne. A ja na Nutrilon nedam dopustit, nam zasa ine UM nesedeli.

dush
16. sep 2014

@ella68 je nespokojna,lebo jej chyba prsník,odstavila si ju tak je nespokojna a nevie bez prsnika zaspať.Dojcene deti zaspavaju na prsniku.

livia341
16. sep 2014

@ella68 skuste namiesto prsnika dat cumlik na ukludnenie ked nekojite a kupte flase od avent philips co su antikolikove tym by dieta malo byt najspokojne najmenej sa nahlta vzduchu a mozno nevie pit z inej flasi ako bola zvyknuta na prsnik.

raza
16. sep 2014

@ella68 ahoj 🙂 môjmu synčekovi tiež nutrilon nerobil dobre.. bolelo ho z neho bruško.. ale tak píšeš, že pár dní - možno to chce čas, možno si naozaj len potrebuje zvyknúť.. ja by som na tvojom mieste ešte pár dní počkala a keď to neprejde, skúsila by som iné mlieko. držím palce 😉

livia341
16. sep 2014

@ella68 ako prve UM som dala synovi nutrilon bol spokojny a ine sme neskusali len raz mal bebu od svagrinej lebo jej ostalo a jeho synovi nechutilo a ani mojmu.

bonaqa2013
16. sep 2014

Beba je nechutná Poznám veľa mamičiek čo ju len vyskúšali a radšej prestali dávať, pretože detičkám nerobila dobre. my sme vyskúšali viac druhov a pri každom dieťati sme skončili na Sunare.

ella68
autor
17. sep 2014

malinku brusko neboli vzdy ked sa napapa pekne si aj odgrgne aj sa vyprdi 🙂 vcera v noci tiez stiahla 120 ml ale potom som ju este na prsnik prilozila nech si len tak zacumluje a zaspala pri tom tak rozmyslam ze sa obratim na laktacnu poradkynu ak nieje neskoro lebo malinka zjavne neni stotoznena stym ze musi cez flasku pit um 😖

luba41
17. sep 2014

@ella68 určite skús, MM tak rýchlo nezmizne a s pomocou LP ho určite rozbehnete.. 😉 a tam ide aj o ten prsník = prítomnosť matky..pre tak malinké bábätko je to jediné spojenie s mamou a potom so svetom..