Odporúčania na umelé mlieko pre bábätká s intoleranciou
Ahojte 🙂 Dcérka ma 8 týždňov a už sme si presli dvomi rôznymi UM. prvé mlieko Nutrilon profutura sme zmenili v cca dvoch troch týždňoch kvôli zápche (kakanie raz za 3/4 dni) a teraz pravdepodobne budeme musieť riešiť opäť ďalšiu zmenu. Aktuálne pije kozi kendamil. Do teraz všetko bolo super no už týždeň ma v stolici krvavy hlien a stolica zapácha kyslo. Je nespokojná väčšinou aj počas pitia a po pití no do pondelka bolo všetko skvele a kakala na mliecku snáď aj 2/3 x a vyzerala byt veľmi šťastná! Čakám na výsledky z konečníka a idem ju objednať na Gastro no už by som rada vedela aké mlieko rovno kúpiť ak by to predsa len bolo spôsobené alergiou na laktozu. Neviem čo mam robiť teraz dokym budeme kat gastro výsledky či ju stále kŕmiť tým kozím kendamilom. Bojím sa že jej tým teraz sposobujem ešte väčšie bolesti ale zároveň
jej nechcem zas menit mlieko ak náhodou sa potvrdí nejaký iný problém z vytetru konečníka.
Prosím máte nejaké odporúčania aké HA mlieko je dobre aby som nemusela potom vymýšľať a rovno ho kúpila?
Ďakujem
@carolina37 my sme.mali od porodnice bebu supremepro prehanalo ju detska bebu sensitive to uplne mala tvrdu stolicu ze konečník trhala po 2dnoch som sa vratila .k prvemu....opat hnačkovala v2 sme.presli na kendamil podla recenzii to tiez hnačkovala aj ked len raz denne skusila som obyčajny ale.aj bio nature....ked lekarka povedala ze nieco jej vadi zmenila som v 3m za hippko a bez problémov klop klop akurát mame 6m
Aj prva dcera v 3m sadlo hippko pila do 2.5r ci.do 3r uz nepamätám
@zuzkaa1991 ďakujem pekne za odpoved a mali ste aj krv v stolici pri mlieku ktoré nesadlo? Prosím ktoré Hipp mlieko máte?
My sme to tiež riešili s gastrom kvôli krvi v stolici a s nám oni predpisujú Nutrilon allergy care syneo odvtedy je dobre ako ho má
@zuzkaa1991 ďakujem pekne za odpoved a mali ste aj krv v stolici pri mlieku ktoré nesadlo? Prosím ktoré Hipp mlieko máte?
@carolina37 našťastie nie
Ale v druhom týždni len krv z toho ako poradila si konecnik...skuste hippko dat urcite by som vymenila hned ak su tazkosti a necakala na vysledky
Ale kazde dieta je ine 😇
Napr v 2tyz mi odmietla hippko ale v3m uz zacala pit bez problémov

@carolina37 my sme.mali od porodnice bebu supremepro prehanalo ju detska bebu sensitive to uplne mala tvrdu stolicu ze konečník trhala po 2dnoch som sa vratila .k prvemu....opat hnačkovala v2 sme.presli na kendamil podla recenzii to tiez hnačkovala aj ked len raz denne skusila som obyčajny ale.aj bio nature....ked lekarka povedala ze nieco jej vadi zmenila som v 3m za hippko a bez problémov klop klop akurát mame 6m
Aj prva dcera v 3m sadlo hippko pila do 2.5r ci.do 3r uz nepamätám