Poraďte dobré mliečko pre kolíkové bábätko
skusame nutrilon alergic digestive care , brusko.ho po nom neboli ale nechce ho pit
my sme boli na nutrilon anti colics a videli sme rozdiel.. bolo celkom ok.. koliky to trosku zmensilo a uplne prestali az po 3. mesiaci a koliky mala aj vzdy ked sa vela napapala.. alebo sme zvysovali davku..
my davame Sunar a zarabam mu ho do uvarenej vody s vločkami(vlaknina)a doteraz sme dlho davali kvapky sab-simlpex a nam neuveritelne pomohli hned...skus ich kupit v lekarni stoja 3,5eura a ja si neviem vynachvalit...možno to pomôže aj vam a nemusiš menit mlieko,ked babätkovi chuti...🙂🙂držim palce🙂
co som pocula od znamych, tak im velmi pomohlo babylove z dmky
@gabika1710 nam nezaberal ani sabsimplex ani espumisan ani infacol mame uz 4 a pol mesiaca a este kojime ale kedze zacinam mat problemy tak ho potrebujem odstavit na umele mlieko ale nesedi nam zatial ziadne bud ho nechce pit alebo ho boli brucho ;/
my mame od narodenie bebu ,kedze so neemala mlieko.....doktorka nam ho neodporucala menit,neviem preco ale co nam pomohlo pri boleni bruska bola antikolikova flasa fakt super vec 😉
Môj malý mal veľké koliky a zmenila som mu mliečko na Sunar Nutradefense a je to úplne super. Odporúčam
@drobcek26l kupila som teraz bebu Ha tak uvidim ale mam problem ho odstavit od kojenia ;( nechce velmi pit umele mlieko
No veď jasné vyskúšaj. Ja dávam malému sunar od narodenia takže si nemal na čo zvykať akurát po mesiaci sme prešli na tú radu Nutradefense a tiež dávam HA lebo malý je alergik. Je fajn že sa to dá na predpis teraz nás 5 krábíc 600g sunaru stojí cca 30 eur lebo bez predpisu stojí jedna krabica 14 euro a to je rozdiel.

@lalalila
skús nutrilon comfort