icon

Poraďte dobré mliečko pre kolíkové bábätko

lalalila
13. nov 2012

skusame nutrilon alergic digestive care , brusko.ho po nom neboli ale nechce ho pit

lucina7
13. nov 2012

@lalalila
skús nutrilon comfort

lalalila
autor
13. nov 2012

@lucina7 skusala som nutrilon anticolic a bolo to strasnee chutilo mu ale brusko ho velmi bolelo

smejo111
13. nov 2012

my sme boli na nutrilon anti colics a videli sme rozdiel.. bolo celkom ok.. koliky to trosku zmensilo a uplne prestali az po 3. mesiaci a koliky mala aj vzdy ked sa vela napapala.. alebo sme zvysovali davku..

gabika1710
13. nov 2012

my davame Sunar a zarabam mu ho do uvarenej vody s vločkami(vlaknina)a doteraz sme dlho davali kvapky sab-simlpex a nam neuveritelne pomohli hned...skus ich kupit v lekarni stoja 3,5eura a ja si neviem vynachvalit...možno to pomôže aj vam a nemusiš menit mlieko,ked babätkovi chuti...🙂🙂držim palce🙂

laurinka98
13. nov 2012

co som pocula od znamych, tak im velmi pomohlo babylove z dmky

lalalila
autor
14. nov 2012

@gabika1710 nam nezaberal ani sabsimplex ani espumisan ani infacol mame uz 4 a pol mesiaca a este kojime ale kedze zacinam mat problemy tak ho potrebujem odstavit na umele mlieko ale nesedi nam zatial ziadne bud ho nechce pit alebo ho boli brucho ;/

belissima85
14. nov 2012

my mame od narodenie bebu ,kedze so neemala mlieko.....doktorka nam ho neodporucala menit,neviem preco ale co nam pomohlo pri boleni bruska bola antikolikova flasa fakt super vec 😉

drobcek26l
14. nov 2012

Môj malý mal veľké koliky a zmenila som mu mliečko na Sunar Nutradefense a je to úplne super. Odporúčam

lalalila
autor
15. nov 2012

@drobcek26l kupila som teraz bebu Ha tak uvidim ale mam problem ho odstavit od kojenia ;( nechce velmi pit umele mlieko

drobcek26l
15. nov 2012

No veď jasné vyskúšaj. Ja dávam malému sunar od narodenia takže si nemal na čo zvykať akurát po mesiaci sme prešli na tú radu Nutradefense a tiež dávam HA lebo malý je alergik. Je fajn že sa to dá na predpis teraz nás 5 krábíc 600g sunaru stojí cca 30 eur lebo bez predpisu stojí jedna krabica 14 euro a to je rozdiel.