icon

Prechod na Kendamil bio nature: Skúsenosti a odporúčania

zuzziana
3. mar 2026

Ahojte, prosim kto ste prechadzali na toto mlieko, aky to malo priebeh? Syn 3m. ma problem s kolikami a vyprazdnenim sa, sam sa nevie vykakat. Doteraz pil Nutrilon Comfort Colik, ale stale sa po nom pucil, tlacil, stolica pastovita a bez pomoci sa nevykakal (berie aj zelezo, matofer). Vela som citala o tom Kendamile, ze su s nim babatka spokojne, tak ho skusame, ale zda sa byt redsie ako ten Nutrilon, napriek najpomalsiemu prietoku cumla mu to tecie, maly to potom hlce, a po dopiti pri odgrgavani vyvrati trocha mlieka. Toto sa mu s Nutrilonom nestavalo. Ten je hustejsi, nikde mu nic netieklo, odgrgol si pekne.
Podarilo sa mu uz 2x samemu vykakat, co je fajn ale neviem ci mu to mlieko sadlo, doobeda je v pohode, poobede je uplakany akoby ho to brusko stale bolelo a krci nozky. Je pravda ze to mlieko mame len asi 5ty den (prechadzam postupne kazdy den nahradim 1 krmenie Nutrilonu za Kendamil). Len by ma zaujimalo ti co ste prechadzali, z akeho dovodu, ako vase deti reagovali,prip. co by ste odporucili. Berie okrem toho devit a probiotika infant dhopilus.
Dakujem