icon

Prechod z Nutrilon Comfort 1 na Nutrilon 2

elimuska
17. okt 2015

Babky pordte co mam robit😣mala mi odmieta nutrilon 2 celu noc mame preplakanu resp. premrcanu ale nie a nie dat do pusy cumlik s flasou.

8291
17. okt 2015

Ako ste nato cez deň?a koľko mes.ma maličká

elimuska
autor
17. okt 2015

@8291 mame 9m a ani dnes nechce 4 krat cucne a vypluje 😑 dnes som jej na desiatu nedala ovocie aby bola hladna a vypila um a nic.som zufala ona cez den um nepotrebuje sme na prikrmoch iba v noci ho potrebuje

8291
17. okt 2015

Ked ma 9 neries.my sme od 5-9 boli na mlieku len 1x denne aj to ráno okolo 4-5 hod.nasa ho vôbec nechcela ved sme si aj odlezali v nemocnici,sondovana bola až jeden lekár sa nemohol pozerať ako donej nasilu pchame mlieko.a od 5 mesiacov je len na dojčenskej dtrave a mliečne mala v kašu,jogurtoch.od 10 mesiaca si sama mlieko vypýtala.a teraz ma 15 mesiacov a pije mlieko ráno o 5 a niekedy si aj sama vypýta počas dna.pokial ti papá cez den nerieš to vôbec.my fungujeme bez mlieka od piatich mes.a mala je zdravá,mi jej nechyba od 9,5 mes.mi behá uplne bez pomoci.a ak v noci je hore a je hladna len to mlieko nechce,tak jej brusko náplň čajikom.inak mala ked nechcela mlieko ,tak sme jej kúpili to nestle v malých krabičkach dva kusy sú v balení a to fakt jej chutilo a chutí do teraz.su drahe ako k...ale objednavame s mall-ja tam vyjdu takmer o 1€ menej.a zasa ho nepije na litre.su rôznej príchute.a keď krpata nechcela mlieko tak sme menili znacku asi 2x ze mozno to hami jej nechutí,ale rovnako sa spravala aj k inej znacke.mlieko nam uplne začala odmietať v 4 mesiaci

elimuska
autor
17. okt 2015

@8291 mne to az tak nevadi ze nechce mlieko to nove ale v noci sa budi aj 2-krat na papanie a co jej dat😑 voda ju neoklame a neuspi v noci vobec nechce vodu.....uz som uvazovala aj nad kravskym mliekom ci nezacne pit....komfort mi vypila aj pol litra denne a teraz niccccc ani kvapka

8291
17. okt 2015

@elimuska a co papá na večeru,9 mesačná by už mala vydržať bez papania v noci.aj traviaci trakt si musí v noci oddýchnuť,no neviem podľa mňa by už fakt v noci nemusela papať,ale verim ti ze keď v noci sa dozaduje papania ze ťa to trápy.sesternica ma 16 mesac.chlapca a on v noci ide postieľku rozbiť kým to mlieko nedostane.mozno by som jej do flase zarobila uplne riedku kašu naozaj len takú ochutenu vodu aby mala v ústach chuť ze je to papanica.mohli by sa pridať aj ine mamičky k diskusii so svojimi skusennostami

seahorse27
17. okt 2015

Tak jej vrat naspat ten comfort, co riesis?

elimuska
autor
17. okt 2015

@8291 dakujem krasne za rady a komunikaciu 😀 vyskusam dnes zarobit tu kasu do vody ci ju to uspi a na ako dlho...... ja si tiez myslim ze by uz mala hajat bez papania lebo cez den toho poje vela neviem kde je chyba rano o 7 da asi 100ml mlieka 10-11 vtedy papa ovocie asi 250g okolo 14-15 zelenina 250-300g nasleduje o 18 kasa tak 220g a o 19-20 mlieko ale iba 60-70 ml a aj tak sa budi😑je sice pravda ze kaka skoro po kazdom jedle dobre jej travi
@seahorse27 komfort som mala z gastra na predpis a uz nam ho nechce davat ze uz to nepotrebuje😑 tak sme mali prrjst na obycajne v utorok idem k dr tak sa jej nato opytam ci nam ho neda naspat😑

seahorse27
17. okt 2015

@elimuska ten comfort je ovela drahsi ako obycajny? Lebo ja som prechadzala z Beby comfort na obycajnu Bebu a zda sa mi, ze tam nie je rozdiel v cene. Neviem, ako je to pri Nutrilone.

elimuska
autor
19. okt 2015

@seahorse27 ooo peniaze ani neide 😊 confort bez predpisu stoji 12-13 e 400g a obycajny 12-13 e 800g taze podla mna dost velky.ide o to ze konfort obsahuje nieco ci pomaha rychlemu traveniu preto mame po kazdom jedle stoliu a v noci sa budine papat 😑 na reflux uz to mlieco nemusime papat.zahtra ideme na preventivu tak ti doriesim s dr
@8291 tvoje rady zabrali v noci papame sice 2 krat po 180 ml vody zapresenou s kasou

8291
19. okt 2015

@elimuska 👍😁