icon

Skúsenosti s Babe Sensitive Expert Pro pre deti

30. mar 2026

Aké máte s ňou skúsenosti? Nám pomáha proti kolikam ale v teplej vode sa nám robia hrudky a taký "sliz" . Tak skúšame robiť v zimnej vode a až tak zohriať

anonym_26e6e8
30. mar 2026

aj nam sa robili hrcky, ja som potom vzdy dala do antikolikovej flasky vodu, potom mlieko a trepala, koliky nemal vsetko bolo ok 😊

janetinka27
30. mar 2026

@anonym_autor ahoj, mame tuto bebu asi od 2 mesiacov. Ako hrejes mlieko? Najprv hrejes vodu abo zatrepes a potom hrejes uz hotove mlieko?
Mne sa tiez zo zaciatku robili halusky, ale urob to takto:
Nalej dojcensku vodu do flasky (studenu abo ohriatu) presne kolko treba, nasyp rychlo potrebny pocet odmeriek mlieka (mozes pouzit aj davkovac ak mas), rychlo zavri flasku a prudko pretrep aspon 30x. Ja si napriklad flaskou trepem o brucho 😀 potom flasku otvor, na penu nakvapkaj detsky espumisan L (podla navodu 25 kvapiek, ked ziskas prax,bude ti stacit ovela menej)
Ak si dala na zaciatku studenu vodu ,tak najprv hotove mlieko ohrej a potom az pridaj espumisan.
Ja som kedysi pouzivala ohrievacku na mlieko, ale rychlejsie je ohriat vodu na sporaku a az potom zamiesat mlieko
To mlieko je dobre, nemenila by som
(Az na nedavnu aferu s kontaminaciou mlieka,ale tym si presli viacere znacky,nas to tiez postihlo)