icon

Stiahnutie umelého mlieka Aptamil

Včera o 21:56

Pred chvíľou mi na FB vyhodilo príspevok o stiahnutí umelého mlieka Aptamil 1 v niektorých štátoch.Overila som si to aj na nete.Aptamil vyzerá presne ako u nás predávaný Nutrilon.Spomenula som si ako tu jedna mamička písala že ho dáva svojmu bábätku. Po stiahnutí mlieka Beba a mlieka Bebelo z Dr Max.nemozem pochopiť ako sa niečo také môže stať.Hlupe komenty si nechajte pre seba niektorý rodičia nakupujú aj v zahraničí aj takéto veci .

babushkaem
Dnes o 07:52

ja som citala, ze hej, nutrilon advanced stahuju z predaja, niekde na IG to bolo

autor
Dnes o 11:15
@babushkaem

ja som citala, ze hej, nutrilon advanced stahuju z predaja, niekde na IG to bolo

Ja dávam Advance 3 synovi ale kupujem kilove balenia v krabici tak dúfam že u nás to nieje

autor
Dnes o 11:16
@babushkaem

Dávam Nutrilon nie Aptamil

michaela_890
Dnes o 15:17

Už sa to potvrdilo, ide aj o nás nutrilon advanced 1.. ja s ním dokrmujem malého, ktorý ma 3 týždne a teraz sa bojím čo príde 😖 grcka mi už nejakú dobu ale pripisovali sme to refluxu, dnes mal riadnu hnačku.. na čo sa ma teraz človek spoľahnúť ?! Ktoré um je Save a riadne kontrolované..