Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ak47hopup.
Dobrý deň, ja mám problém s Crohnovu chorobou používam CBG produkty, veľmi mi to zmiernilo zápal a upokojilo črevá, tak isto na silné migrény a veľmi dobrý spánok mi zase CBD pomohlo , objednávam z eshopu www.gooba.sk
Ahojte, CBD aj CBG používam už vyše pol roka, trapili ma zápalové ochorenia , problémy so spánkom , úzkosti , migreny. Neverila som že nejaký olejček mi pomôže, no naozaj po mesiaci užívania som pocitíla zmeny. Užívam len full spectrum 20% cbd a niekedy to kombinujem aj s cbg pretože sa to výborne dopĺňa . Moja známa ma Crohnovu chorobu a bez CBD si už nevie predstaviť žiť, veľmi jej to pomohlo. Užívam produkty z tohto eshopu www.gooba.sk
Dobrý deň, ja mám problém s Crohnovu chorobou používam CBG produkty, veľmi mi to zmiernilo zápal a upokojilo črevá, tak isto na silné migrény a veľmi dobrý spánok mi zase CBD pomohlo , objednávam z eshopu www.gooba.sk