jananana5
icon
Používateľ jananana5 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jananana5.
jananana5
autor
22. mar 2015

Ahojte maminy a panie učiteľky, chcem sa opytat aké aktivity robia deti vo vasej skolke. Ja mam pocit, ze v tej, do ktorej chodia moje deti, sa s nimi robi strasne malo, ze ich nerozvíjaju dostatocne, nezapajaju ich do sutazi a malo chodia na vylety. Podelte sa prosím so svojimi skusenostami. Ďakujem 🙂

jananana5
22. mar 2015

ahoj @petuscha exituju take specialne pastove formicky, ktore si daju kupit, vylejes ich cokoladou a nechas stuhnut, tak ich robim ja. Mozes si ich vyrpbit aj z papierovych kosickov, ktore sa daju kupit v papiernictve. Nie je to vobec tazke, staci iba skusit a uvidis, ze to pojde od ruky. Zakladom super chute je lino lada zmiesana s marcarpone. Dufam, ze sa podaria, potom posli foto, som zvedava ako sa ti podaria. 🙂

jananana5
21. mar 2015

ahojte vsetci, neda mi nepochvalit sa skvelym novym receptom od kamosky na chutny dezert, ktory som dnes vyskusala prvykrat a rodina sa oblizovala az za usami :D Suroviny: 300g cokolady na varenie, 250g mascarpone, 3PL Lino lada mliecna, 125g malín Postup: Na pohariky sa da kúpiť plastova forma, ktoru vylejeme cokoladou, nechame stuhnuť a vyklopime si pohariky. Ale velmi jednoducho si vyrobite pohariky aj z obycajných papierových kosíckov, ale je to prácnejsie.Mascarpone vymiesame spolu s Lino ladou na jemny krem, naplnime si cukrarske vrecko s ozdobnou spickou a krém striekame do poharikov. Na vrch polozíme malinu.