presne tak .. bud je to prejav stresu alebo unavy alebo najskor nejakej nespokojnosti, ktoru mozno nejak prehliadas. .. skus byt hodinu v tichu a sama a uvidis, co vsetko vyjde na povrch .. a to bude treba nejak riesit - bud zmenit alebo prijat .. to jest vse
pozeranie telky neni nevera predsa .. podla mna je rovnako nestastny, ze nenachadza s tebou rec o jeho snoch a tak si poradi ako vie .. ale toto rozhodne nevera nie je a ani sa z toho nestriela .. zaklad je komunikacia - pocuvanie a rozhovor a ochota ..
to je v pohode, to poznam, segra do desiatich rokov jedla maso maximalne sporadicky, smrdelo jej .. len vynimocne sunku, obcas parky, ktore jej uz tiez prestali chutit a maso v hlavnom jedle tiez vobec.. ak tak asi len kura .. ale zase vela jedla vajicok a masloveho chlebu 🙂 a je tu stale bez najmensich zdravotnych problem, takze pohoda .. hlavne nenutit, deti vedia presne, co ich telo potrebuje a co nie .. asi nejak intuitivne .. okrem sladkosti teda, to je uz droga 🙂
fyzicky trest v skole by u mna nebol tolerovany .. ak maju problem s dietatom, maju si pozvat rodicov a prebrat to s nimi, nie fyzicky trestat dieta .. clovek nikdy nevie, kde je pravda a co je pravda, a ako to vnima samotne dieta .. a aby z toho malo dieta traumu na cely zivot, tak to veru nie .. i ked niektore deti su fakt vrcholne drze :( ale pedagog by sa k fyzickemu trestu podla mna nemal znizit ..
@stastnazena2 2mx 2,5m x 0,40m v podstate bude na celu jednu stenu
@stastnazena2 no skrina bude stať okolo 800€ na buduci vikend príde ku nam chceli by sme vlastnu fototapetu povedal ze nie je problem ak je to kvalitna fotka
@jarmila64 a kolko ta stala ta skrina? ja by som chcel do spralne vstavanu skrinu ako si sa nam kopia veci a manzelka tuzi po fototapete na skrini ze chce nieco extra
trosku neskoro ale pred sa :D dakujem za info oslovil som viacero firiem ale nakoniec sme sa s manzelkou rozhodli ze dame spravit vstavane skrine v postele-spalne a neskor dokupime osotatne veci ako postel a tak 🙂
ahojte maminy chcel by som prekvapit manzelku a zariadit detsku izbicku samozrejme s nou ale chcem nejake tipy kam ju mam zobrat 🙂 postele-spalne.sk mam uz okukane dajte tip na nieco este 🙂
jasne, ze nepriznat. sebe by si si sice akoze odlahcila ale jemu by si ublizila. a znicila doveru, ktora sa len tazko nadobuda spat. Vezmi si z toho ponaucenie, prestan sa uz trestat a bud na toho svojho najlepsia ako vies .. ale rozhodne mu to nehovor.