Ako pomôcť dieťaťu po úraze na bicykli?
Ahojte maly (3r) spadol na bicykli. Nikde nic len z hornej pery šla krv a má ju dosť opuchnutú. Čo na to môžem dať?
Ľad a ísť zajtra k zubárovi či sa niečo horšie nestalo.
@januska12323 skúšala som mu dávať co najčastejšie ľad po malých chvíľach inak nechcel. Zúbky má celé skúšala som aj či sa nekyva nejaký aj zasvietila som si na ne či nieje prasknutý ale nič nevidno. Myslíš že aj tak ísť?
@januska12323 skúšala som mu dávať co najčastejšie ľad po malých chvíľach inak nechcel. Zúbky má celé skúšala som aj či sa nekyva nejaký aj zasvietila som si na ne či nieje prasknutý ale nič nevidno. Myslíš že aj tak ísť?
@dia99 prosim ta. o mesiac si na to ani nespomenies.
@dia99 prosim ta. o mesiac si na to ani nespomenies.
@salome123 to áno veď už spadol veľa krát ale dosť mu tiekla krv tak som sa zľakla hneď prvá vec bola že som skontrolovala zuby a jazyk a potom tu peru. Videla som ze to nieje velke anj hlboké tak som to neriešila len ten opuch som nevedela že čo
@dia99 ja by som išla ale nutné to nie je. Dávaj mäkšie jedlá a skontroluj o pár dní.

@dia99 ľad?