icon

Zlomená stehenná kosť

24. jan 2026

Prosim Vas,mal niekto tento problem?

anonym_a51d27
24. jan 2026

ktora cast, hlavica?

autor
24. jan 2026
@anonym_a51d27

ktora cast, hlavica?

@anonym_a51d27 nie,kost ako taka.....v strede stehna cca

anonym_a51d27
24. jan 2026

mame skusenost s hlavou, tam dali titanovy srob, hojilo sa velmi dlho. rehabilitacie par tyzdnov. v strede nemam skusenost.

bielasovicka
24. jan 2026

@anonym_autor čo, lyžovačka? 🙈

autor
24. jan 2026
@bielasovicka

@anonym_autor čo, lyžovačka? 🙈

@bielasovicka hej,presne

bielasovicka
24. jan 2026
@anonym_autor

@bielasovicka hej,presne

@anonym_autor myslela som 🤭. No na parádu

biba_18
24. jan 2026

prestaňte ma strašiť, božemoj, čo si robila? veď stehenná kosť je najhrubšia a najpevnejšia kosť v tele 😲

arexka
23. feb 2026

Ja som mala takto pred rokom zlomenu stehennu kosť dolny koniec nad kolenom ..mam tam materiál

petko81
23. feb 2026

@anonym_autor ja som mala zlomenu, dali mi sruby a po roku von

arexka
23. feb 2026
@petko81

@anonym_autor ja som mala zlomenu, dali mi sruby a po roku von

@petko81 môžem sa spýtať ake bolo to vyberanie šrobov? Prave sa rozhodnujem či to dam von alebo necham ale tlačí mi platnička na koleno pri dlhšej prechadzke ma to začne bolieť

aimee77
23. feb 2026

@anonym_autor Stehenna kost je najpevnejsia v ludskom tele.Neviem si predstavit, aky bol mechanizmus padu, ze sa zlomila diafyza.Bola tam cysta?Brali histologiu z okrajov fraktury?Zazila som to pocas svojej praxe nastastie len 1x.Dali osteosytet.material.Az ked noha neodpuchala, poslal mi kolega pacienta, mal sotva 21rokov.Na CT Ewingov sarkom...

arexka
23. feb 2026
@aimee77

@anonym_autor Stehenna kost je najpevnejsia v ludskom tele.Neviem si predstavit, aky bol mechanizmus padu, ze sa zlomila diafyza.Bola tam cysta?Brali histologiu z okrajov fraktury?Zazila som to pocas svojej praxe nastastie len 1x.Dali osteosytet.material.Az ked noha neodpuchala, poslal mi kolega pacienta, mal sotva 21rokov.Na CT Ewingov sarkom...

@aimee77 mne sa zlomila z behu nikto nechapal najpevnejsia kosť v tele

inull5
23. feb 2026
@aimee77

@aimee77 ahoj, pozerám,že si z praxe. Môžem otázku? Ohľadom opuchu po operácii..Operácia ramena- triestiva zlomenina kosti medzi lakťom a ramennym kĺbom,dalo sa to dokopy 8 skrutkami. Po 6 týždňoch žiaľ sa zistilo,že ranenny kĺb je "totalka",že ho treba vymeniť. Aj to už je spravené. 19.12.bol vymenený kĺb. No prsty na tej ruke sú od prvej operácie cca od 5.11. neustále opuchnuté, neschopné pohybu. Absolvuje už aj fyzio. Z čoho môže byť opuch na prstoch?

petko81
24. feb 2026
@arexka

@petko81 môžem sa spýtať ake bolo to vyberanie šrobov? Prave sa rozhodnujem či to dam von alebo necham ale tlačí mi platnička na koleno pri dlhšej prechadzke ma to začne bolieť

@arexka celkom okej,potom rehabilitácie a terás žiadne problémy