icon

1. atestácia - Ružomberok

okataivana
20. apr 2021

Prosím o radu: je potrebné predatestačné vzdelávanie ked učitel chce vykonat 1 atestáciu po novom - tvorba portfolia?
Je daný presný dátum dokedy sa treba prihlásiť - poziadat o atestáciu,
Dakujem

monikaszab
22. dec 2023

@sarajana Dobrý deň. Môžem pekne poprosiť aj ja o ukážku. Ďakujem veľmi pekne

monikaszab
22. dec 2023

@juanita385 dobrý deň, môžem pekne poprosiť aj ja o náhľad vašej práce? Ďakujem pekne

monikaszab
22. dec 2023

@danusskaaa Dobrý večer, môžem poprosiť nakuknúť do Vášho portfólia. Môj email je meszarosova.m@gmail.com Ďakujem veľmi pekne

gabrielasabova
1. jan 2024

@radka1991 Dobrý deň Radka, rada by som využila Vašu ponuku na ukážku portfólia. Absolvovala som vzdelávanie aj webinár, ale mám v tom riadny "hokej". Pomôžete mi, prosím? Vopred ďakujem. Gabriela

gabrielasabova
1. jan 2024

@danusskaaa Dobrý deň, tiež sa pripájam s veĺkou prosbou o náhĺad do Vašej práce/portfólia. Môj mail gabrielasbv@gmail.com. Veĺmi pekne ďakujem a zároveň prajem ŠNR 2024!

erika54
7. jan 2024

@danusskaaa dobrý večer, ak by som mohla aj ja poprosiť o zaslanie, budem veľmi vďačná❤️som v tom stratená a z celého tohto systému frustrovaná...ďakujem:erikakonopova@gmail.com

michaelacepko
17. jan 2024

@danusskaaa dobrý deň, obraciam sa na Vás s veľkou prosbou tiež o nahladnutie do Vášho portfólia. Absobvoavala som neskutočné množstvo webinárov, ale nemám ani predstavu a ani šajnu ako formou to písať. Budem Vám neskutočné vďačná. Ďakujem
mail: cepkomichaela@gmail.com

kracunovcee
Autor odpoveď zmazal
darinocka24
20. jan 2024

@danusskaaa dobrý večer, mohla by som aj ja k nahliadnutiu vášho portfólia.Dakujem za Vasu pomoc

annamariazh
21. jan 2024

Dobrý deň. Veľmi pekne prosím našiel by sa niekto kto by dal nahliadnuť do svojho portfólia 1.atestácie ???? chcela by som si urobiť atestáciu v Ružomberku (učiteľka 1. stupňa) annamariabenova@gmail.com

kracunovcee
2. feb 2024

@danusskaaa Dobrý deň. Môžem poprosiť aj ja o náhľad do Vášho portfólia. Veľmi by mi to pomohlo. Ďakujem. tatianamihalova12@gmail.com

kejko658
2. feb 2024

Ahojte, viete mi prosím poradiť, v roku 2010 som si urobila rozširujúce štúdium anglického jazyka...Chcem sa teda opýtať či je možné, aby mi ho uznali ako prvú atestačnú... ďakujem

tortelinka
2. feb 2024

@kejko658 nie, rozširujuce štúdium nie je náhrada za atestáciu

kejko658
2. feb 2024

niekedy tomu tak bolo či?

yuyenka
3. feb 2024

@kejko658 bolo... ale musela si mat 5 rokov praxe aby ti to uznali. Prečo to riešiš až teraz? Po 14tich rokoch?

darinocka24
3. feb 2024

@radka1991 obrý deň Radka, rada by som využila Vašu ponuku na ukážku portfólia. Absolvovala som vzdelávanie aj webinár, ale mám v tom riadny "hokej". Pomôžete mi, prosím? Vopred ďakujem. Darinka

dievcinka22
3. feb 2024

V akom formáte sa to posiela do toho Ružomberka ? Urobia to všetci, či aj niekomu to vrátia?

akab
4. feb 2024

@dievcinka22 ak práca nespĺňa náležitosti vrátia. Poznám i jednu p.u., čo v TT neprešla práca, tak ju ppslala do RU a neprešla ani tam. Ono si k tomu treba naozaj sadnúť.

tanuliiik
7. feb 2024

@okataivana Dobrý deň,prosím Vás našla som od vás túto správu a predpokladám ,že atestáciu už máte dávno za sebou. Mohla by ste mi poslať vaše atestačné portfólio k nahľadnutiu. Som v tom stratená a pokúšam sa niekto začať. Ďakujem veľmi pekne.

tanuliiik
7. feb 2024

@21janula21
@21janula21 Dobrý deň,prosím Vás ak ste robila 1.atestáciu pre MŠ mohla by som poprosiť poslať atestačné portfólio ,aby som, ako tak pochopila o čo tam vlastne ide. Ďakujem veľmi pekne

zuzr1991
16. feb 2024

@danusskaaa dobrý deň, mohla by som vas poprosit tiez k nahliadnutiu do vasej prace, tiez robim matiku a potrebujem sa nejak odrazit. Aj vam zaplatim. Dakujem vopred moc.
rozova.zuz@gmail.com

kracunovcee
Autor odpoveď zmazal
kracunovcee
19. feb 2024

Dobrý deň. Je tu niekto kto robil atestacne portfólio ako vychovavateľ v Šķd? Potrebovala by som poradiť, pripadne nahliadnuť do portfolia. Samozrejme za finančnú odmenu.

darinocka24
19. feb 2024

@kracunovcee dobry den, baba na fb ponukala atestacne portfolio za 25 eur

darinocka24
19. feb 2024
darinocka24
19. feb 2024

@kracunovcee pozrite si na fb szabina udvardi

kracunovcee
19. feb 2024

Ano to mam, ale to je školský internát, nie školsky klub detí.

siskovaslavomira
20. feb 2024

robil niekto prvú atestáciu z cudzích jazykov, máte niečo k nahliadnutiu, od čoho sa odraziť, už som začala ale vobec netuším ten rozsah aky by to asi malo mať a ani či je tam obsah a ako vyzerá titulný strana... pomože niekto