1. atestácia - Ružomberok
Prosím o radu: je potrebné predatestačné vzdelávanie ked učitel chce vykonat 1 atestáciu po novom - tvorba portfolia?
Je daný presný dátum dokedy sa treba prihlásiť - poziadat o atestáciu,
Dakujem
@juanita385 dobrý deň, môžem pekne poprosiť aj ja o náhľad vašej práce? Ďakujem pekne
@danusskaaa Dobrý večer, môžem poprosiť nakuknúť do Vášho portfólia. Môj email je meszarosova.m@gmail.com Ďakujem veľmi pekne
@radka1991 Dobrý deň Radka, rada by som využila Vašu ponuku na ukážku portfólia. Absolvovala som vzdelávanie aj webinár, ale mám v tom riadny "hokej". Pomôžete mi, prosím? Vopred ďakujem. Gabriela
@danusskaaa Dobrý deň, tiež sa pripájam s veĺkou prosbou o náhĺad do Vašej práce/portfólia. Môj mail gabrielasbv@gmail.com. Veĺmi pekne ďakujem a zároveň prajem ŠNR 2024!
@danusskaaa dobrý večer, ak by som mohla aj ja poprosiť o zaslanie, budem veľmi vďačná❤️som v tom stratená a z celého tohto systému frustrovaná...ďakujem:erikakonopova@gmail.com
@danusskaaa dobrý deň, obraciam sa na Vás s veľkou prosbou tiež o nahladnutie do Vášho portfólia. Absobvoavala som neskutočné množstvo webinárov, ale nemám ani predstavu a ani šajnu ako formou to písať. Budem Vám neskutočné vďačná. Ďakujem
mail: cepkomichaela@gmail.com
@danusskaaa dobrý večer, mohla by som aj ja k nahliadnutiu vášho portfólia.Dakujem za Vasu pomoc
Dobrý deň. Veľmi pekne prosím našiel by sa niekto kto by dal nahliadnuť do svojho portfólia 1.atestácie ???? chcela by som si urobiť atestáciu v Ružomberku (učiteľka 1. stupňa) annamariabenova@gmail.com
@danusskaaa Dobrý deň. Môžem poprosiť aj ja o náhľad do Vášho portfólia. Veľmi by mi to pomohlo. Ďakujem. tatianamihalova12@gmail.com
Ahojte, viete mi prosím poradiť, v roku 2010 som si urobila rozširujúce štúdium anglického jazyka...Chcem sa teda opýtať či je možné, aby mi ho uznali ako prvú atestačnú... ďakujem
@kejko658 nie, rozširujuce štúdium nie je náhrada za atestáciu
niekedy tomu tak bolo či?
@radka1991 obrý deň Radka, rada by som využila Vašu ponuku na ukážku portfólia. Absolvovala som vzdelávanie aj webinár, ale mám v tom riadny "hokej". Pomôžete mi, prosím? Vopred ďakujem. Darinka
V akom formáte sa to posiela do toho Ružomberka ? Urobia to všetci, či aj niekomu to vrátia?
@dievcinka22 ak práca nespĺňa náležitosti vrátia. Poznám i jednu p.u., čo v TT neprešla práca, tak ju ppslala do RU a neprešla ani tam. Ono si k tomu treba naozaj sadnúť.
@okataivana Dobrý deň,prosím Vás našla som od vás túto správu a predpokladám ,že atestáciu už máte dávno za sebou. Mohla by ste mi poslať vaše atestačné portfólio k nahľadnutiu. Som v tom stratená a pokúšam sa niekto začať. Ďakujem veľmi pekne.
@21janula21
@21janula21 Dobrý deň,prosím Vás ak ste robila 1.atestáciu pre MŠ mohla by som poprosiť poslať atestačné portfólio ,aby som, ako tak pochopila o čo tam vlastne ide. Ďakujem veľmi pekne
@danusskaaa dobrý deň, mohla by som vas poprosit tiez k nahliadnutiu do vasej prace, tiez robim matiku a potrebujem sa nejak odrazit. Aj vam zaplatim. Dakujem vopred moc.
rozova.zuz@gmail.com
Dobrý deň. Je tu niekto kto robil atestacne portfólio ako vychovavateľ v Šķd? Potrebovala by som poradiť, pripadne nahliadnuť do portfolia. Samozrejme za finančnú odmenu.
@kracunovcee dobry den, baba na fb ponukala atestacne portfolio za 25 eur
@darinocka24 skd
@kracunovcee pozrite si na fb szabina udvardi
Ano to mam, ale to je školský internát, nie školsky klub detí.
robil niekto prvú atestáciu z cudzích jazykov, máte niečo k nahliadnutiu, od čoho sa odraziť, už som začala ale vobec netuším ten rozsah aky by to asi malo mať a ani či je tam obsah a ako vyzerá titulný strana... pomože niekto

@sarajana Dobrý deň. Môžem pekne poprosiť aj ja o ukážku. Ďakujem veľmi pekne