icon

18 ročný syn mal pohlavný styk s jeho učiteľkou

tatkozabjak
14. jan 2015

Ahojte dnes som pristihol syna vo velmi intimnej zalezitosti (pohlavny styk) ma uz sice 18 rokov ale zda sa mi to byt trochu hlupe. Mal som sto chuti tu kravu prepacte za vyraz zastrelit, ved je to stara tava ktora si moze najst hoci koho ale ona musela zrovno mojho syna , neviem ako dalej prosim pomozte syn o tom nechce ani pocut a uskodit tej pani nechcem ...

Strana
z2
mircalla
14. jan 2015

@majulino Kto to chce brat vazne, berie...

adeala
14. jan 2015

@irenkask ak nenahlásiš zneužívanie detí, o ktorom vieš, tak páchaš rovnako trestný čin.

irenkask
14. jan 2015

@adeala
Si naivná a neskúsená, po nahlásení zneužívania a týrania detí som bola obvinená za trestný čin ohovárania a všetko zmietli pod koberec, neviem ako ti to už vysvetliť , nevieš po slovensky alebo čo?
Vidno že nemáš absolútne nijaké praktické skúsenosti so slovenskou sociálkou ani políciou, kde bol zamestnaný jej vlastný švagor a všetko sa zametalo pod koberec.
Spýtaj sa právnika ako preukáže že maloletý bol zneužívaný keď to on a aj tá zneužívateľka zaprie, kde vezmeš dôkaz?
Veď ty nemáš ani šajn ako prebieha súdny proces a čo to obnáša a robíš tu uzávery ničím nepodložené.

adeala
14. jan 2015

@irenkask 🙂 ja robím "uzávery" ? 🙂 ty si na základe mojej vety, že keď niečo také nenahlásiš, tak je to trestný čin zistila, že ja nemám žiadne praktické skúsenosti so sociálkou, políciou a dokonca som nebola nikdy na súde. Ale ja robím uzávery. 🙂
Nič.. kašli na to.. pekný deň. 😉

irenkask
14. jan 2015

@adeala
Si zapamätaj jedno, že ak ti nikto okrem teba nepôjde svedčiť tak sa tým nezaoberá nik a zametie sa to pod koberec, aby si vedela že ak sú ľudia v tvojom okolí posratí tak nedokážeš nič.
Odpovedala som ti preto tak, lebo si mi dva razy napísala že som to nenahlásila a pácham trestný čin., čo nie je pravda a vôbec nie je jednoduché bez svedkov.

irenkask
14. jan 2015

@adeala
To je pekné, ale mňa zaujíma dopad v praxi, prečo je to inak ako na papieri, teóriu ovládam aj ja čo by malo ako byť.
A predstav si, že som napísala sťažnosť anonymnú na týranie maloletých detí a sociálne pracovníčky ma udali rodičom a vôbec to nevyšetrovali a neriešili.
Preto na mňa matky tyranky podali to čo som ti napísala vyššie.

adeala
14. jan 2015

@irenkask ja ti len hovorím, že to tvoja povinnosť proste je 🙂
Ja osobne mám veľmi dobrú skusenosť so sociálnym systémom, zatiaľ všetko fungovalo bez vačších problémov (možno som ja mala šťastie a možno ty proste smolu)

irenkask
14. jan 2015

@adeala Jasné, chápem , ja som mala smolu že druhá suseda ktorej muž tĺkol dve deti do dvoch rokov až mali podliatiny po celom tele, ktorú som udala bola jej kamarátka a robila bordel spolu s ňou bola zamestnankyňa okresného úradu, takže kryla aj manžela tyrana aj susedu pedofilku pedagogičku v jednom.
Škaredo na to doplatili tie deti, dcéra jednej je zavraždená , jej brat kriminálnik a obidve matky dopadli veľmi zle, pretože kryli takéto veci a neuvedomili si, že ide o ich deti a nie o moje.
My sme tie hrôzy museli počúvať a trpieť a keďže oi tom vedel aj vtedajší primátor tak nám odsúhlasil výmenu bytu a išli sme potom preč.
A tiež svedčiť je tvoja povinnosť len do tej miery aby si neohrozila tým svoju rodinu a sama seba, to je tiež fakt.

bastika
14. jan 2015

No synovi sa splnil sen väčšiny študentov ktorí majú sexi ucitelku.keďže je plnolety je jeho vec s kým spáva takže jedine keby si chcel otecko podať učiteľku tak oznámiť to riaditeľovi inak len prizvukovat aby používal koncom. 🙂

bastika
14. jan 2015

No synovi sa splnil sen väčšiny študentov ktorí majú sexi ucitelku.keďže je plnolety je jeho vec s kým spáva takže jedine keby si chcel otecko podať učiteľku tak oznámiť to riaditeľovi inak len prizvukovat aby používal kondom. 🙂

ellise
14. jan 2015

@tatkozabjak víš co se tady říká? nejlíp se naučíš jezdit na starém kole...

tatkozabjak
autor
14. jan 2015

Dakujem za vase postrehy ten nick ma napadol proste v zlosti a mal som potrebu pocut niekoho mojej zene som nechcel nic vravit slubil som to aj synovi s pani ucitelkou sme sa o tom porozpravali a slubela ze sa uz nestane a ospravedlnte ma ak som vam znicil svojou diskusiou iluziu o zivote ale toto sa moze aj realne stat tak si nemyslim ze urazky typu 13 rocni pubertiak tu zas pise su nemiestne a tu kravu ktoru som spomenul v uvode mal som snad napisat horsie a oplzle slovo ? Ak to cele mam zhrnut problem je na teraz vyrieseny a ja ho proste uz nechcem viac riesit DAKUJEM! 😉

bastika
14. jan 2015

@tatkozabjak moj muz na to povedal len toľko ze "stastlivec" 😀

simca06022011
14. jan 2015

@irenkask no neviem, za mojej skolskej doby (cca 13r sme boli), stacilo ze prisli rodicia ze ucitel obchytkava ich dcery a pan ucitel bol "zo dna na den" prec zo skoly (nie to este aby s nimi spaval), urcite to vysetrili, co sme ako deti nevideli.. ale nic extra sa okolo toho nedialo. Dostal este aj aj zakaz vyucovat, takze toto co pises je trosku pritiahnute za hlavu. bud mala kopec znamych, alebo ludia okolo boli makki a nejakou tou znamostou vystarseni/ovplyvneni...

simca06022011
14. jan 2015

@tatkozabjak ale aspon si nam vytvoril temu na "zaplnenie" volneho casu :P

irenkask
14. jan 2015

@simca06022011 Ak si čítala všetko tak ti muselo dôjsť že v tom boli známosti , všetko som napísala vyššie, takže tak.
A rodičia nemohli prísť, pretože doma nič nepovedali , takže sa nečuduj že to bolo ináč a prišlo sa na to až po niekoľkých mesiacoch keď mali veľa vymeškaných hodín a cez chrípkové prázdniny ich vzala asi 12 na chatu na celý týždeň a tí čo išli domov to niekde vykecali a tak postupne sa skladala mozaika. 🙂

kralpeter4
29. jan 2015

Boze ... v dnesnom dobee nic nezvycajnee! :/

gubiko
29. jan 2015

@tatkozabjak to snáď nemyslíte vážne! a čo keď nie je jediný, s kým spáva? čo keď spáva aj s mladšími? pani učiteľku máte nahlásiť riaditeľovi, môže aj plakať, či prosíkať.
zachovali ste sa ako zbabelec. ja byť vaša žena už vás ženiem k riaditeľovi. ale toho sa asi bojíte, aj vašej ženy, však, že by to zistila, alebo ktoviečo ešte by zistila.
čo vy naozaj viete? čo keď ju privedie do druhého stavu? takú hanbu potom vaša rodina prežije? pomôžte synovi kým sa dá.
a reči o tom, že 18roční vedia čo robia.. 18roční potrebujú stále svojich rodičov, aby im ukázali, čo je správne. a váš syn z tohto vzťahu s učiteľkou môže byť v skutočnosti veľmi zmätený, aj keď uspokojil inú potrebu.

degva
31. jan 2015

Ci uz je toto cele pravda alebo nie,zachoval sa ako otec,trochu podrzal syna,trochu usetril manzelku..Nakoniec syn je plnolety.Ak je syn zmateny,urcite nie je sam.Dnes su zmateni vsetci,deti,na ktore nikto nema cas a rodicia,ktori su, v tom lepsom pripade zmateni zo stresu a snahy uzivit rodinu.

gubiko
3. feb 2015

@degva súhlasím s tebou. no ten zmätok syna otec len podporil. škoda. že je taká doba a všetky deti sú také - s tým sa zmierovať nemienim.
pracujem v školstve a mrzí ma, že pracovníkom takéto veci prechádzajú.

Strana
z2