Absolvovali ste niekto atestáciu v Ružomberku po novom 2020?
Dobry den,
Absolvoval niekto atestacie po novom v Ruzomberku? Teda posielal niekto atestacne portfolio a ziadost?
@adrianajanic dobrý deň. Áno, mne by pomohla aj ukážka z druhej oblasti. Najmä kompetencia- hodnotenie. Prípadne obsah druhej oblasti celkovo. Nepotrebujem konkrétne dôkazy. Ak ste ochotná poslať, budem rada. Kludne do správy. Vďaka
@adrianajanic aj mne by pomohla ukažka z 2.oblasti, aspoň niečo ako na to. Vopred ďakujem.
@matus7030 pošlite mi e-mail adresu
@kreta pošlite mi e-mail adresu
@adrianajanic eva1frankova@gmail.com Ďakujem
@adrianajanic môžem aj ja poprosiť o poslanie na adresu mirkasokolikova@gmail.com ďakujem 😉
@adrianajanic...možem Vás aj ja poprosiť poslať na janna151@azet.sk...? ďakujem za ochotu...J
Pozdravujem vas dievcata. Mozte poslat aj mne tu ukazku? Moj mail je EvitaJurkova@seznam.cz
Dakujem krasne🙂
@adrianajanic
Ahoj Adrianka. Posles aj mne tu ukazku? Dakujem krasne🙂
@adrianajanic dobrý deň poslali by ste mi ukažku 2.oblasti moj mail macarova.silvia@gmail.com ďakujem veľmi pekne
@adrianajanic dobrý deň prajem, mohli by ste mi prosím poslať ukážku z portfólia? Snažím sa to dat dokopy ale veľmi by mi pomohla aspoň vzor portfólia. Ďakujem pekne
Ahojte vie niekto aj mne poradiť ako na portfólio k I. atestačnej skúške_
ja by som aj rada len neviem nič nájsť máte nejaké linky?
@katka721 sleduje edusteps...robia kvalitne webinare k danej ale aj inej problematike...konkretne maju aj k atestacii https://www.edusteps.sk/vzdelavanie/webinare/
@adrianajanic dobrý deň, môžem vás poprosiť poslať mi ukážku 2. oblasti na hamrakova.monika@gmail.com, ĎAKUJEM
@ilajkova Dobrý deň, mohli by ste mi poslať, vzor atestácie, už som zúfalá jan70mi@gmail.com
Neviete či v oblasti 1 máme teda riešiť len 1 kompetenciu? Teda si mám vybrať či 1.1, 1.2, 1.3? Alebo mám riešiť všetky tri? Pretože viem, že robili všetky tri ženy v Bratislave. Pozerám Ružomberok a tam je napísané:
Pre splnenie kompetencií je potrebné opísať vlastnú skúsenosť s realizáciou
pedagogickej diagnostiky žiaka/žiakov v jednej z troch uvedených kompetencií,
podľa vlastného výberu v nasledovnej štruktúre (dokument vo formáte WORD):
• titulná strana (meno atestanta, názov oblasti 1)
• zdôvodnenie výberu kompetencie 1.1. – 1.3
Dobre chápem, že mám urobiť len jednu kompetenciu. Teda si vyberiem 1.2 a ostatné kompetencie 1.2 a 1.3 si nevšímam?
Nemáte niekto vypracované otázky na skúšku k 1 atestacnej skuske- učiteľ 2. stupeň v Ružomberku ? Nedopatrením mám pre 1. stupeň. Posuniem😁
Dobrý deň, nemá niekto vypracované tézy k 1. atestácii? Ak by mi niekto s týmto pomohol, tak ja mu môžem za oplátku poslať niečo z portfólia, resp. obsah, zoznam dôkazov a pod. Žiadosť o atestáciu som posielam do MPC - NR, čakám na posudok. Vopred ďakujem za odpovede.

@radka1991 ukážku z 1. Oblasti určite nezverejním, sú tam citlivé informácie. Viem poslať ukážku z 2. Oblasti ukážku z výchovného programu ak pomôže