icon

Absolvovali ste niekto atestáciu v Ružomberku po novom 2020?

evulieeenka
16. júl 2020

Dobry den,
Absolvoval niekto atestacie po novom v Ruzomberku? Teda posielal niekto atestacne portfolio a ziadost?

adrianajanic
27. apr 2021

@radka1991 ukážku z 1. Oblasti určite nezverejním, sú tam citlivé informácie. Viem poslať ukážku z 2. Oblasti ukážku z výchovného programu ak pomôže

matus7030
3. máj 2021

@adrianajanic dobrý deň. Áno, mne by pomohla aj ukážka z druhej oblasti. Najmä kompetencia- hodnotenie. Prípadne obsah druhej oblasti celkovo. Nepotrebujem konkrétne dôkazy. Ak ste ochotná poslať, budem rada. Kludne do správy. Vďaka

kreta
4. máj 2021

@adrianajanic aj mne by pomohla ukažka z 2.oblasti, aspoň niečo ako na to. Vopred ďakujem.

adrianajanic
5. máj 2021

@matus7030 pošlite mi e-mail adresu

adrianajanic
5. máj 2021

@kreta pošlite mi e-mail adresu

kreta
5. máj 2021
mmirka128
Autor odpoveď zmazal
mmirka128
5. máj 2021

@adrianajanic môžem aj ja poprosiť o poslanie na adresu mirkasokolikova@gmail.com ďakujem 😉

janna151
17. máj 2021

@adrianajanic...možem Vás aj ja poprosiť poslať na janna151@azet.sk...? ďakujem za ochotu...J

evulieeenka
autor
18. máj 2021

Pozdravujem vas dievcata. Mozte poslat aj mne tu ukazku? Moj mail je EvitaJurkova@seznam.cz
Dakujem krasne🙂

evulieeenka
autor
18. máj 2021

@adrianajanic
Ahoj Adrianka. Posles aj mne tu ukazku? Dakujem krasne🙂

silvia62
21. máj 2021

@adrianajanic dobrý deň poslali by ste mi ukažku 2.oblasti moj mail macarova.silvia@gmail.com ďakujem veľmi pekne

ddoorrkkaa
25. máj 2021

@adrianajanic dobrý deň prajem, mohli by ste mi prosím poslať ukážku z portfólia? Snažím sa to dat dokopy ale veľmi by mi pomohla aspoň vzor portfólia. Ďakujem pekne

katka721
14. jún 2021

Ahojte vie niekto aj mne poradiť ako na portfólio k I. atestačnej skúške_

matus7030
14. jún 2021

@katka721 jednoznažne odporúčam absolbovať nejaké školenia /webibáre, ktoré vás lepšie zorientujú v danej problematike.

katka721
15. jún 2021

ja by som aj rada len neviem nič nájsť máte nejaké linky?

kreta
15. jún 2021

@katka721 sleduje edusteps...robia kvalitne webinare k danej ale aj inej problematike...konkretne maju aj k atestacii https://www.edusteps.sk/vzdelavanie/webinare/

matus7030
15. jún 2021

@katka721 ja som tiez absolvovala 4 webinare cez edusteps. Nebolo to ani časovo ani finančne až tak náročné. Ja odporúčam 🙂

monikao9
27. júl 2021

@adrianajanic dobrý deň, môžem vás poprosiť poslať mi ukážku 2. oblasti na hamrakova.monika@gmail.com, ĎAKUJEM

548stastie
2. aug 2021

@ilajkova Dobrý deň, mohli by ste mi poslať, vzor atestácie, už som zúfalá jan70mi@gmail.com

lukrec
2. aug 2021

Neviete či v oblasti 1 máme teda riešiť len 1 kompetenciu? Teda si mám vybrať či 1.1, 1.2, 1.3? Alebo mám riešiť všetky tri? Pretože viem, že robili všetky tri ženy v Bratislave. Pozerám Ružomberok a tam je napísané:
Pre splnenie kompetencií je potrebné opísať vlastnú skúsenosť s realizáciou
pedagogickej diagnostiky žiaka/žiakov v jednej z troch uvedených kompetencií,
podľa vlastného výberu v nasledovnej štruktúre (dokument vo formáte WORD):
• titulná strana (meno atestanta, názov oblasti 1)
• zdôvodnenie výberu kompetencie 1.1. – 1.3
Dobre chápem, že mám urobiť len jednu kompetenciu. Teda si vyberiem 1.2 a ostatné kompetencie 1.2 a 1.3 si nevšímam?

matus7030
2. aug 2021

@lukrec v NR treba všetky 3. Tak nam to bolo na školeni povedane. Možno to maju MPC rozne nastavené.

ilajkova
3. aug 2021

@lukrec dobrý deň, keď ide o prvú atestaciu v Ružomberku si vyberáte len jednu kompetencie, pri druhej atestaciu musíte vypracovať všetky tri kompetencie.

lukrec
3. aug 2021

@ilajkova Ďakujem 😁

lukrec
3. aug 2021

Nemáte niekto vypracované otázky na skúšku k 1 atestacnej skuske- učiteľ 2. stupeň v Ružomberku ? Nedopatrením mám pre 1. stupeň. Posuniem😁

lukrec
3. aug 2021

@ilajkova Neviete koľko strán má mať celé portfólio. Z Ba mi písali, že odovzdávali cca 30 strán. Robia obe kompetencie. V Ružomberku pri jednej kompetencií ? Koľko strán asi? Stačí cca.

dida894
6. aug 2021

Dobrý deň, nemá niekto vypracované tézy k 1. atestácii? Ak by mi niekto s týmto pomohol, tak ja mu môžem za oplátku poslať niečo z portfólia, resp. obsah, zoznam dôkazov a pod. Žiadosť o atestáciu som posielam do MPC - NR, čakám na posudok. Vopred ďakujem za odpovede.

ilajkova
7. aug 2021

@lukrec to vôbec nie je o stranách niekto má 30 niekto 10 ,týmto by som sa vôbec nezatazovala

lukrec
7. aug 2021

@dida894 ja mám pre 1. stupeň...kto máte pre 2.stupen, poprosím aj ja 😍

silvia62
7. aug 2021

@dida894 dobrý večer mam vypracované okruhy pre MŠ.Neviem aké potrebujete.