icon

Absolvovali ste školu Krause? Podeľte sa o skúsenosti!

12. júl 2024

Boli ste spokojný? Koľko to vychádza finančne? Stojí to za to? Budem rada za všetky zážitky, skúsenosti a recenzie.

lienka.7
13. júl 2024

@kaktusik007 nech sa paci, tu ho máš... za 20k českých korún
https://is.cuni.cz/studium/prijimacky/index.php...
A je to kurz v rámci celoživotného vzdelávania..ak vieš, aké je to vzdelávanie. .... žiadneho postgradualneho🤦‍♀️ ale chápem, že obyčajnemu človeku, ktorý sa v "univerzitnej" terminológii neorientuje to znie ako hotová topka 👌

lienka.7
13. júl 2024

@kaktusik007 a ešte poopravim tvoj komentár z 9:06.
On ma vyštudovanu presne 1 vysokú školu, z ktorej má aj diplomy, a tou je UKF. zvyšné ma len tie certifikáty. Nemá v žiadnom pripade skocenych viac vysokých skol, tak tu prosím ta nesir hoaxy 🤦‍♀️
PS. To potom mam aj ja "skoncenych" 5 vysokých škôl 😉🤣

tetapetra
13. júl 2024

@lienka.7 už roky sú tieto seansy. Vlastne aby si vedela komunikovať so svojími podriadenými. Síce si p...., ale poviem to tak,že si budeš myslieť,že si princezná na hrášku 🤷🏻‍♀️🤣.

lienka.7
13. júl 2024

@tetapetra normalne som si teraz pozrela tie jeho "motivacne" videa na FB. Dala som presne 4... omg 🤦‍♀️ ako nejaký zaklínač hadov, ci sektár mi pripada 🙈😱 ale ľudia sú ako zmagoreni vidím, ked mas záujem o kurz, posli smsku? To je akože co? už len to, ze nemá zverejnený nejaký cenník kurzov je nesesiozne z jeho strany, ale ak naozaj pýta za neho 5ku, ako tu píše autorka, tak sa ani nedivím, lebo to potom bude Slovač potrebovať rovno psychiatra 🤣🤣🤣 kolko tam mal tých "studentov"? 15-20? (Nepočítala som ich presne). Tak to potom za kurz ma 75-100k? Wau, tomu sa teda hovorí good job👏👏👏
Inak co ma na ňom irituje snáď najviac je to, ze sa necháva oslovovať Doktor Krause, co navádza dojem, ze je lekár... pritom on nie je žiadny "pravy" doktor.

koniarova
13. júl 2024

@lienka.7 tak psychiater je aspoň doktor ozajstný. 😁

autor
13. júl 2024

Po týchto kometoch ešte viac chcem stretnúť človeka čo absolvoval tú školu 🫣 ozaj sa nenajde nikto? 😄 sem tam dáva na ig keď sa mu uvoľní miesto, nech ľudia volajú na nejaké číslo a tuším v septembri znova otvára “kurz” alebo ako to nazvať

koniarova
13. júl 2024

@kaktusik007 skúma mozog? Ako preboha?

autor
13. júl 2024

@koniarova myslím že vývinové procesy od novorodeneckého obdobia až po predskolsky vek. Na Google viete nájsť jeho knihy, tuším onedlho vyjde ďalšia publikácia 😄 neviem, necitala som ich

kaktusik007
13. júl 2024

@lienka.7 ma PhD, je teda doktor. Ano, nie je doktor v zmysle lekar, ale doktor je 🤷🏼‍♀️ Ak si spravi docenturu, bude docent a ak da profesuru, bude profesor.

@koniarova diody na hlavu, ktore zachytavaju aktivitu mozgu - napriklad. Ale teda to uz nerobi on, ma na to ludi ;)

koniarova
13. júl 2024

@kaktusik007 veď to je už dávno objavené.

kaktusik007
13. júl 2024

@koniarova vyskumy stale idu ;)

lienka.7
13. júl 2024

@autorka v Ikare vydajú knihu aj tebe, stačí si to len zaplatiť 😉

@kaktusik007 je doktorom filozofie, co si ale neuvádza, teda zavádza ľudí.
Na docenturu a profesuru musí mať Akademické výsledky, nie biznis výsledky 😉 a určite nie knihy vydavane v ikare, ale v renomovaných vydavateľstvách. To len tak na okraj (kritériá sú dostupné voľné na webe). Ale kto vie, možno aj to si zaplati, ako tie akoze výskumy... ma určite z čoho 👌

lienka.7
13. júl 2024

@koniarova ale PAN DOKTOR ti to vysvetli tak, aby si tomu rozumela 😉🤣

koniarova
13. júl 2024

@lienka.7 veď skúma mozog. 😁Vie ako na mňa. 😁

autor
13. júl 2024

V 3 príspevku na IG je post o tom. Zatiaľ bola len jedna skupina ktoru tvorí len 10 ľudí. Druha skupina bude v septembri. Je tam aj video o tom čomu sa tam venujú 😄 pride mi to ako nejaký motivačný trening, meditácie 😄

koniarova
13. júl 2024

Za 5000? Nesranduj. To pôjdem radšej meditovať do Nepálu. 😁

lienka.7
13. júl 2024

@autorka IG nemám, ale na promo videu na FB je ich v tých talaroch min.13. Sú tam 3 rady po 4 ľuďoch plus este min.1 je vzadu, vo 4.rade. 😉 je tam Jaroš, podľa mňa mu normalne napis, vsak ako kamos-absolvent bude určite rád referovat ďalej 👌

lienka.7
13. júl 2024

@koniarova inak to len mne príde mimo, ako sa tam Krause v talari hra na "dekana"???? 😳😳😳

pink_lady
Autor odpoveď zmazal
pink_lady
13. júl 2024

@lienka.7 a este taky detail, sama mam titul PhD, a ked veduci katedry pisal spravy z projektov, z konferencii atd, vzdy uvadzal tých s titulom PhD ako Dr. ten a ten, nie Mgr. ten a ten , PhD....ten titul doktor mu pravom patri, ma 1 maly a 2 velke doktoraty

lienka.7
13. júl 2024

@pink_lady MPH v žiadnom prípade NIE JE ako PhD. v medicine (nie v zdravotnictve).🤦‍♀️ je to komerčný, profesijny titul, kúpený, tak isto ako MBA ci LLM (ktorý mimochodom nie je ani ekvivalentom 2 stupňa štúdia, nieto ešte tretieho, teda PhD.).
Vidno, že sa vyznáš,👌👌👌

lienka.7
13. júl 2024

@pink_lady dobre tu zavadzas 🤣🤣🤣
Nemá žiadne 2 veľké doktoraty, ale klasicky 1 maly a 1 veľký.
Uz len z logiky vyplyva, ze ked NEMA absolvovanu medicínu 2.stupen, tak nemôže mat 3.stupen🤦‍♀️. zapni trosku mozog, keď tu vypisukes takéto stupidity, alebo vrat svoj doktorát.
A k tomu Vášmu vedúcemu, klasicky zavádzal ako zavádza aj pán Dr. Krause.😉
Lebo v zahraničí to vyzerá krajšie, s titulom Dr.pred menom

koniarova
13. júl 2024

@lienka.7 to máš ako keď na gympli oslovujú učiteľov profesor. 😁😁😁

lienka.7
13. júl 2024

@koniarova a hento ma titul PhD.a ani nevie ako sa to píše 🤣 omg 🤦‍♀️
Fakt to, čo vylieza z našich VS je hotová katastrofa👎👎👎

pink_lady
13. júl 2024

@lienka.7 sa vyznas velku onu...
nikto nepise ze JE doktor mediciny
MPH nie je uplne totozne ako PhD, ale JE to postgradualne studium
v zahranici to funguje uplne normalne, ze ludi s PhD oslovuju doktor, lebo doktormi su..
aj v beznom sektore to vedia, ked som sa registrovala na dm - na SK bola DM vtedy este kratko, do formulara som vyplanala titul pred menom aj za menom /boli tam kolonky - titul pred, titul za/. Z nemecka mi vtedy prisla karticka s len jednym titulom - Dr. pred menom...

z tvojich agresivnych komentarov na DOKTORA KRAUSEHO mi vychazda jedine, mala by si sa k nemu objednat na vysetrenie

lienka.7
13. júl 2024

@koniarova asi tak, a pritom sú to obyčajní magistri🤣 ale táto tu by ti v pohode napisala pani prof. Koniarova 🤣🤣🤣
(prepáč, teraz nič osobne voči tebe, ale hlava mi fakt neberie, ako môže byť niekto s VS 3. stupna az tak blby).🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

koniarova
Autor odpoveď zmazal
atinkaa
13. júl 2024

Decka je to taky kladicky typek ako bol pred rokmi doktor Bôb, co cez covid propagoval nenosenie rusok (Igor Bukovsky), len tento ma skoncenu psychologiu az z Nitry, tento som doktor mozog na dlani🙈

To co študoval v Prahe je kurz celoživotného vzdelávania = univerzita tretieho veku.

Jeho knihy nie je ziadna neuroveda. Neurovedci ako Marek Preiss sa nefotia s mozgom na dlani, ani s maketou, to je take pozlatko bez obsahu ale podobne ako Pellegrini aj on je dokaz, ze toto mi tu “zereme”, staci usmev, oblecok, hodinky a je to viac ako veda. Vedcom obvykle chodime vrestat pod okna nadávky a na kurz za 5 tisíc kvoli talaru sa moze prihlasit len rovnake pozlatko - normalny clovek chce obsah - mena lektorov - garanciu teda akreditaciu v danom odbore. To je tak max pre insta celebrity.

pink_lady
13. júl 2024

@koniarova nevysetruju len psychiatri, ale aj psychologovia 😉