Aká je šanca obhájiť záverečnú prácu, keď mi dal oponent Fx?
Nikdy v živote by som si nepomyslela, že niečo takéto budem riešiť, nakoľko som mala úžasného školiteľa, tému ktorá ma bavila, avšak posudok oponenta má úplne psychicky ničí, nakoľko mi dal Fx a prácu ohodnotil ako nekvalitnú a neodporúčajúcu k obhajobe, školiteľ s prácou problém nemal ten ma ohodnotil výslednou známkou B, keďže mám z toho veľký strach, že mi prácu nedovolia vôbec obhájiť aj keď som ju svedomito písala, myslíte si, že je to vôbec možné a ako sa správne pripraviť na takúto obhajobu
Kočky, ja som skoncil 3 ročník so známkami na záverečnej práci od oponenta: Fx a od školitela: E kde do Fx mi chýbalo strhnúť 1 bod. Išiel som na obhajobu stým že si to úplne pohode obhájim lebo som vedel že som nepísal sprostosti. Nakoniec mi obhajobu pochválili a výslednú známku zo štátnic som mal C. DÁ SA TO JE TO UPLNE VPOHODE

Ja teraz tiež riešim taky problem … doma male dieta,prepracovavala som bakalarku a platila rok predlzene studium , zhoda v crzp 35% vratane starej bc v crzp nahratej a skolitelka mi dala z posudku fx …. Vraj neprehladne, starsie zdroje a podobne … takze neviem co dalej a ci vobec to ma sancu .. a chcela som sa niekde informovat ci mozem urobit bakalarku aj na inej skole ak sa to nepodari alebo nie …
@niki_9 ako sa to u teba nakoniec skoncilo?