Aká je úloha vzdelania v živote?
Čo si myslíte je naozaj vzdelanie, kurzy, stále napredovať tak dôležité v živote?Včera sme boli na grilovacke sme medzi 40-50 r a padol tam taký názor, že bezny zamestnaný človek nebude nikdy žiť finančne dobre.Dobre v zmysle, že ok ušetrí pár stoviek eur v tom lepšom prípade, ale stále si bude dávať pozor na budget na dovolenku šetriť atď..väčšina z nás podniká pár ľudí pracuje v štátnej správe, jedna sestricka.Bola to len taká debatka o tom, že nikoho v živote nezaujíma na aké známky zmaturoval, skončil VS atď..Zvrhlo sa to, keď jeden z nás povedal, že šetrí, aby deti mohli mať dobré vzdelanie, možno pôjdu študovať do zahraničia.
Ti 2 najšikovnejší z nás ledva skončili s maturitou🙂)Mali dobrý nápad a darí sa im.Ako to je vo vašom okolí resp aký máte vy názor?Ja som z rodiny kde sa vždy podnikalo otec aj mama živnostníci, ja tiež, muž zamestnanec dlhodobý nespokojný, ale nespraví krok vpred.Ked tak rozmýšľam naozaj ti, čo študovali VS sú na tom v mojom okolí horšie síce sedia v štátnej správe o 15 padla spohodlneli.Len tak na debatu váš názor?

@babulkomale Kazdy vidi uspech v niecom inom, ja ucim na VS, takze sa pohybujem hlavne medzi ludmi, ktori tiez ucia na VS. Ja osobne som so svojim vyberom povolania spokojna, praca ma bavi a to povazujem za velky uspech, lebo nie kazdy to tak ma. Ale este viac ma tesi moj rodinny zivot, lebo to je (aspon pre mna) zaklad. A teda vacsina mojich znamych sa realizuje v tom, co vystudovali a bavi ich to. Je mi jasne, ze je ale vela takych, ktori nieco vystudovali a robia nieco uplne ine a potom VS povazuju za zbytocnost.