Aké kurzy zvoliť pre kariérny rozvoj?
Dobrý večer. Neviem ci tu je podobne fórum ale v skratke pracujem ako skladníčka. Pred nástupom na materskú som mala svoj tým a pracovala som hlavne cez PC a hoci som to neočakávala bavilo ma to. Teraz sa vymenilo vedenie a ja ani neviem či sa mam kam vrátiť. Chcela by som si urobiť nejaký kurz keďže je tu ta možnosť. Je tu niekto kto si robil kurz z logistiky a posunulo ho to ďalej? Poprípade poraďte. Pôvodne som chcela skúsiť pedagogického asistenta keďže praca z deťmi bol môj sen ale tam je vraj potrebná vysoká škola. Aké kurzy ste si robili ? Posunuli vás ďalej v kariére. Momentálne sa ukázalo ze budem ešte cca 3 roky doma a rada by som sa niekam posunula. Osobne by ma bavila možnosť prichádzať z ľuďmi do kontaktu, nevadí mi cestovanie q jedine co naozaj nezvládam je jednotvárne prostredie. Dajte prosím typy. Ďakujem
@etna07 mala by som takú otázku je možné to studium absolvovať v období keď by som sa zamestnala alebo radšej už pred. Po zvážení si chcem urobiť kurz logistiky a po narodení ďalšieho člena sa venovať pomaturitnemu štúdiu. Ďakujem za odpoveď

@nikusapechova Na pedagogického asistenta VŠ mať nemusíš, stačí ti 2-ročné pomaturitné vzdelávanie na strednej pedagogickej škole