icon

Aké odborné kurzy odporúčate absolvovať?

jozko199
Dnes o 04:17

Ahojte som 22-ročný muž už pracujúci na Slovensku a zaujíma ma váš názor, čo by ste mi odporučili aké odborné kurzy absolvovať napríklad v odbore gastronómie?, nehnuteľností vrátane vzhľadu v domácnosti -vnútri bytu? a nejaké dalšie kurzy, čo by som mohol po profesionálnej stránke sa uplatniť? a takisto nejaké ďalšie vedomosti? Čo sa týka gastronómie také základné jedlá uvariť viem a odboru nehnuteľností sa momentálne vzdelávam v oblasti feng-šuej, čo ma zaujíma a baví. Prosím o napísanie vašich názorov tak po profesionálnej stránke, kde by som sa mohol uplatniť., ako aj do života. Samozrejme určité kurzy už mám vytypované, kde by som sa hodil a ktoré už nie. Chcel by som to vedieť od vás, tak ako žien aj mužov

anonym_60afe8
Dnes o 04:53

Choď do školy varenia a naučíš sa nové techniky a rozšíriš si horizonty. Inak sleduj youtube a nejaké videá o varení, to ti bude stačiť. Nehnuteľnosti - chceš ich navrhovať ako architekt alebo dizajnér? Potrebuješ školu a prax. Chceš ich predávať? Musíš sa stať realitným maklérom. Chceš ich stavať? Musíš byť developer.