icon

Aké sú poplatky na Paneurópskej škole?

28. nov 2023

Ahojte chcem sa prihlásiť na právo .. prosím vás viete mi niekto povedať aké sú tam poplatky?

emma2782
28. nov 2023

Nech sa páči, ale ak si toto nevieš vyhľadať tak veľa šťastia.

zuzanka.zuzu
28. nov 2023

webstránka im už nefunguje? tel.čísla odpojili? budúca právnička 👍 s vyplnením prihlášky pomoc nepotrebuješ?

ivangeline
28. nov 2023

Najvyssie.

lucik194
28. nov 2023

kamos pravnik na poslednej stretavke povedal, ze z PEVS pravnikov absolventov neberu (musia mat uz aspon nejaku prax v nejakej inej firme) tak potom zoberu, ale inak nie.....

emma2782
28. nov 2023

V poslednej dobe dosť rolujem profesiu a iné stránky s pracovnými ponukami a musím súhlasiť s komentárom vyššie. Neraz som videla v inzeráte uvedené, že nemajú záujem o absolventov paneurópskej vysokej školy.

emma2782
28. nov 2023

Inak keď už PEVŠ, ak dobre viem, táto škola má titul vysokej školy, nie univerzity. Má niekto informácie z akého dôvodu?

zuzanka.zuzu
28. nov 2023

@emma2782 si právnička či otváras všetky ponuky na profesii? lekárov? vysokozdvižný vozík? predavačka do obchodu?

emma2782
28. nov 2023

@zuzanka.zuzu máš len zlý deň? Týždeň? Mesiac? Či si taká nepríjemná od prírody?

autor
28. nov 2023

@emma2782 tu sa už fakt neoplatí nič písať… 😂 ženské ktoré majú asi kramy hneď vyletia si sem vybiť nervy….
Ja som nevedela že to pisu priamo takto na stránke ani som tu stránku ich neotvárala..

lienka.7
28. nov 2023

@emma2782 na Paneuropskej VYSOKEJ SKOLE, dostaneš presne taký istý titul ako na UNIVERZITE KOMENSKEHO. Pred zákonom sú si "rovné", to ako sú pomenované/resp.sa volaju nema na titul žiadny vplyv.

autor
28. nov 2023

@lienka.7 nechápem čo majú všetci proti tej škole…. Nemám predsa titul paneurópska vysoká ale mgr tak isto ako z Komenského

hendikep
28. nov 2023

@zuzanka.zuzu pravnicka z paneuropskej na toto skilly nepotrebuje 😂

hendikep
28. nov 2023

ver mi, nie je to to isté … možno na poštovej schránke áno ale v CV nie

autor
28. nov 2023

@hendikep v čom je to taký rozdiel? Nechápem fakt neustále predsudky voči tej škole…

hendikep
28. nov 2023

tak vies, bez vetra sa ani listok nepohne… nechces mat titul racsej zo serioznej skoly? cely svet nepresvedcis ze je to super skola ked vidis aku ma povest

zuzanka.zuzu
29. nov 2023

@emma2782 no lebo trepeš s vymýšľaš si 😉 tak som na to poukázala a hľa, už som nepríjemná 😀 je to samozrejme hlúposť čo píšeš

lienka.7
29. nov 2023

@autorka ani ja. Je to podľa mňa úplne od veci. A podla mňa aj závisť, keďže nie každý si vie a moze dovoliť zaplatit skolne. Lenivci a nepoctivi študenti sa nájdu aj na "renomovanych" VS. vid napr.nas ex premiér Matelko a jeho FM UK. Veľmi by som bola zvedava, ako tam "studoval". Ale to je pre niektore asi jedno.

mooonika1975
29. nov 2023

@hendikep dúfam, že nie z takej do ktorej si chodila ty a "racsej" nech vyštuduje aspoň RADŠEJ tu Paneuropsku😉

hendikep
29. nov 2023

@mooonika1975 co Ty vies o tom aku mam VS? blahozelam ze si nasla medzi mojimi prispevkami jednu chybicku, snad sa teraz uz citis lepsie 🙂

mooonika1975
30. nov 2023

@hendikep kks, toto ak je chybička, tak wau. To je ako z iného jazyka

tairyx
30. nov 2023

Preboha ženy, sa ukľudnite, to fakt za takéto blbosti sa idete naťahovať, pravopisné chyby? Vás to naozaj baví? Čo z toho máte že druhého zhejtujete za takú sprostosť? Nechápem už fakt. Za skorého rána sa zlostiť na koníku kvôli úplným banalitám nepodstatným úplne ...

mooonika1975
30. nov 2023

@tairyx banalnost? No ok, ak jazyk je banalnost, prečo sa tu bavia o vysokej škole??? A toto bolo už od včera rana, si nepostrehla asi 🤪

tairyx
30. nov 2023

@mooonika1975 nepostrehla, nechodím sem ako na klavír 😁. Sú dôležitejšie veci v živote než sa hádať na koni kvôli pravopisným chybám a rýpať do druhých, poznám xy ľudí čo neovládajú slovenčinu dokonale alebo ju ovládajú naozaj biedne a darí sa im vo všetkých oblastiach života a poznám aj ľudí, ktorí majú len ZŠ a podľa ich jazykového prejavu by si si to o nich nikdy nepomyslela... takže celé je to scestné a najviac ma zaráža to, že v sebe už ako ľudia naozaj nemáme ani štipku empatie, ľudskosti, porozumenia... celé zle.

mooonika1975
30. nov 2023

@tairyx takže za chvíľu tu budú bežné “ koli ribkam s rieki” a my sa tu budeme tváriť , že je to v poriadku a nepozastavovat sa nad tým, že prvácku matiku tu fotia a pýtajú sa na riešenie a potom sa pozrieš na tému o vysokej škole, kde sa nepekne niekto vyjadruje, ale že nespisovne, to nevadí. Za chvíľu budeme zhovievaví ku všetkému.

hendikep
30. nov 2023

@mooonika1975 👍🏻