icon

Ako dokončiť maturitu externe na strednej škole?

domin1k777
15. sep 2025

Zdravim,vie niekto o nejakej skole kde dokoncim maturitu?
Mam ukoncene posledne 3 rocniky na SŠ
A hlavne externe

viestta
15. sep 2025

najdi si strednu skolu v mieste bydliska, niektore poskytuju aj tuto moznost. Len dolezite je aj to, kolko rokov je od kedy si prerusila studium. Mozno budes musiet zacat "od zaciatku"

zuza.m
15. sep 2025

@domin1k777 a odkial si?ja som si dorabala v mieste bydliska.okres nove zamky.nebola presne externa bolo treba nieco aj prist osobne a odsediet si ale menej.prisli ludia az z bratislavi lebo nikde nenasli blizsie.

miuru
15. sep 2025

@domin1k777 ahoj, mala som rovnakú situáciu minulý rok, z konca tretieho ročníka gymplu v ba som prestúpila na externú školu Súkromné Slovanské Gymnázium- Vážska- úprimne to nebola moc dobrá škola, ale aspoň ma nechali prejsť maturitou aj matiku som mala na 4 čo som nečaka že ma nechajú, lebo som im fakt nič dokopy nepovedala. Ale ja som si ju vybrala len preto že tam išiel ešte niekto z mojej školy a vedela som že tam ešte berú, ty si možno budeš vediať nájsť lepšiu. Na tejto sa platilo myslím 800+100 zápisné, takže 500 a 400 na polrok. reálne sme tam prišli na prvých pár dní prvý týždeň, sme si vybrali semináre dostali sme niake učebnice stretli sme sa s učiteľmi ktorý nám povedali ako to bude prebiehať a sme išli domov, potom sme tam mali takú myslím internetovú stránku alebo to bola apka na ktorú nám nahrávali úlohy a my sme ich tam nahrávali vypracované a raz za polrok boli polročné skúšky na ktoré sme sa učili z našich vypracovaní a potom už len sme tam prišli urobiť maturiti a koniec

lizatko1009
15. sep 2025
@miuru

@domin1k777 ahoj, mala som rovnakú situáciu minulý rok, z konca tretieho ročníka gymplu v ba som prestúpila na externú školu Súkromné Slovanské Gymnázium- Vážska- úprimne to nebola moc dobrá škola, ale aspoň ma nechali prejsť maturitou aj matiku som mala na 4 čo som nečaka že ma nechajú, lebo som im fakt nič dokopy nepovedala. Ale ja som si ju vybrala len preto že tam išiel ešte niekto z mojej školy a vedela som že tam ešte berú, ty si možno budeš vediať nájsť lepšiu. Na tejto sa platilo myslím 800+100 zápisné, takže 500 a 400 na polrok. reálne sme tam prišli na prvých pár dní prvý týždeň, sme si vybrali semináre dostali sme niake učebnice stretli sme sa s učiteľmi ktorý nám povedali ako to bude prebiehať a sme išli domov, potom sme tam mali takú myslím internetovú stránku alebo to bola apka na ktorú nám nahrávali úlohy a my sme ich tam nahrávali vypracované a raz za polrok boli polročné skúšky na ktoré sme sa učili z našich vypracovaní a potom už len sme tam prišli urobiť maturiti a koniec

@miuru a teraz mi napis, ako si sa preboha živého dostala na normalne gymnázium.

domin1k777
autor
16. sep 2025
@zuza.m

@domin1k777 a odkial si?ja som si dorabala v mieste bydliska.okres nove zamky.nebola presne externa bolo treba nieco aj prist osobne a odsediet si ale menej.prisli ludia az z bratislavi lebo nikde nenasli blizsie.

@zuza.m vychodne slovensko

miuru
16. sep 2025
@lizatko1009

@miuru a teraz mi napis, ako si sa preboha živého dostala na normalne gymnázium.

@lizatko1009 fakt neviem preco más pocit že ma musíš urážať, a súdiť ma keď nepoznáš celú situáciu. To za prvé za druhé som chodila na dobrú školu, netvrdím o sebe že som génius a neodišla som odtiaľ preto, že by som mala zlý priemer, zbožňujem keď si ľudia čo vychodili gymnázium myslia že aký sú úžasný a pritom sú všade úplne rovnaký len niekde je to viac o bifľovaní. Chodila som na 2 gymnázia a to ktoré je vyhlasované ako "úžasné" v ba malo tie najhoršie charaktery aké som kedy videla, boli úplne plnénpredsudokv a nevedeli prežiť keď niekto nie je súčasťou ich kresťanskej komunity a učitelia pred tým zatvárali oči takže, svoje dieťa by som na 100% radšej dala na niaku nemmenú školu na okraj ba kde sa aj niečo reálne naučí a bude mať normálnych spolužiakov ako toto

miuru
16. sep 2025
@lizatko1009

@lizatko1009 akoby si na vychodenie gympla potreboval niečo viac ako priemerné iq🤣 sa tu nehrqjme na elitu wtf