icon

Ako podať odvolanie na vysokú školu?

16. jún 2025

Ahojte, neprijali ma na VS, kvôli nedostatočnému počtu bodov. Chcem podať odvolanie, mám šancu este na prijatie ? Ma tu niektorá s tym skúsenost? Ďakujem

deti95060810
16. jún 2025

šanca na prijatie je vždy...
nepíšeš ktorá si bola, koĺko vš brala uchádzačov, ....

autor
16. jún 2025
@deti95060810

šanca na prijatie je vždy...
nepíšeš ktorá si bola, koĺko vš brala uchádzačov, ....

@deti95060810 brali 70 uchádzačov a 165 sa hlásilo na školu- externe štúdium.
Nepísali poradie, iba počet bodov a či prijatý/neprijaty.

sisa_s
16. jún 2025

Zalezi, ci si nebola prijata pre nesplnenie kriterii (min. bodova hranica), alebo pre nedostatok miesta (vtedy odvolanie mozes skusit)

autor
16. jún 2025
@sisa_s

Zalezi, ci si nebola prijata pre nesplnenie kriterii (min. bodova hranica), alebo pre nedostatok miesta (vtedy odvolanie mozes skusit)

@sisa_s áno, body mi chybali, tak neviem či mám nejakú šancu :(

alex49
16. jún 2025

V tomto prípade nie, neprijali ťa kvôli počtu bodov, teda si nesplnila kritériá na prijatie. Iné by bolo keby si mala dosť bodov, ale x ľudí pred tebou malo viac a prijali ich.

autor
16. jún 2025
@alex49

V tomto prípade nie, neprijali ťa kvôli počtu bodov, teda si nesplnila kritériá na prijatie. Iné by bolo keby si mala dosť bodov, ale x ľudí pred tebou malo viac a prijali ich.

@alex49 no takto plný počet bol 120b ja som mala 73.75b
A brali od 84bodov.

yasina
16. jún 2025

Zbytocn3 stracas cas
. To nikdy. NEuspeje.. Ja som skusala tiez

autor
16. jún 2025
@yasina

Zbytocn3 stracas cas
. To nikdy. NEuspeje.. Ja som skusala tiez

@yasina áno skúšala si a nič ? Veď asi to je zbytočne sa aj odvolávať, skúsim ale neverím, že uspejem

alex49
16. jún 2025

Nesplnila si podmienky na prijatie bodka. Brali od 84 bodov, teda to bola minimálna hranica na prijatie.

nelka93
17. jún 2025

Záleží aj ci tých 84 bola hranica na prijatie alebo tam skončil posledný 70.student. kolka si bola pod hranicou? Lebo je možné, že niektorí nenastupia a hranica sa posunie, záleží kolka si bola. Ale 11 bodov je celkom dosť čo ti chyba