Ako postupovať pri medziročníku na vysokej škole?
Ahojte baby, chcela by som sa spýtať tých ktoré vedia ako to funguje alebo to zažili. Som v 3. Bc, cez jeden predmet ma nenechala prejsť, je povinný. Budem ho musieť absolvovať v medziročníku. Aký je následný postup? Budem písať aj inú bakalársku prácu? Je to bezplatne alebo sa platí. Na študijné som písala no od nich dostať odpoveď je zázrak, bola som aj na fakulte ale nikto tam nebol. Budem rada za každú vašu radu.
Na UKF: zostava ti téma práce, platíš si podľa toho čo majú na stránke (treba pozerať kolónku nadštandardná dĺžka štúdia) a posledný point - na študijné sa chodí v čase úradných hodín pre študentov, vtedy neexistuje, že tam niekoho nenájdeš
@crazy_cat_lady ach myslela som že aspoň to by sa zmenilo
@abcabcada pozriem stránky len sú dosť neprehľadné, bola som v hodinách pre študentov a nikoho nikde zamknuté
autorka --- https://www.ukf.sk/studium/vysokoskolske-studiu... same spodne, priloha cislo 1. V skratke -- skolne je 800 eur pre 60 kreditov, platit budes za nadstardandnu dlzku tolko, kolko kreditov budes mat zapisanych -- cize ak skuska 5, seminar z Bc prace 5, obhajoba bakalarky 10 --- platis za 20 kreditov, teda 800/60*20
ak sa ti nepaci Bc praca, preco si sa na nu prihlasila?
Ešte dodám z mojej skúsenosti, že som si menila tému práce DP, ale u jedného školiteľa a na začiatku druhého ročníka Mgr. (zadávali sme si ich v októbri v prvom ročníku), ale nešlo o úplnú zmenu témy, ale skôr o vymedzenie iného smeru v rámci literatúry... Takže možno je to iný prípad, ale každopádne sú to veci, ktoré musíš odkomunikovať so školiteľom, nie s nami

ahoj, ja som mala medzirocnik a platila som si zan, ak si dobre pamatam. bakalarka mi ostala ta ista 🙂