icon

Ako prebieha pomaturitné štúdium na Paneurópskej škole?

m2963
29. máj 2024

Ahojte, dala som si prihlášku na pomaturitné dvojročné štúdium na paneurópsku školu v BA, učiteľstvo pre MS a vychovavatelatvo. Je tu niekto kto tak študoval alebo sa tiež prihlásil ? Rada by som vedela ako to tam funguje keďže bývam ďalej či je to ozaj online štúdium ako mi napisali? Dakujem

glop
3. sep 2024

@m2963 ahoj , zistila si niečo? Tiež by ma to zaujímalo. Tiež aj ci sa robia/nerobia prijmacky.

vdmp
4. feb 2025

Ahojte, aj ja sa pridám do diskusie ak môžem. Uvažujem či túto v BA online alebo skúsim v Žiari, len sa neviem veľa dočítať pre a proti 🙂

vdmp
4. feb 2025

prihlásili ste sa teda na ňu resp. študujete ju ?

glop
5. feb 2025

@vdmp ja si idem dať tento rok prihlasku

martinals
28. nov 2025

Ahoj dievčatá,otváram túto staršiu diskusiu ,lebo uvažujem nad touto školou. Študujete niektorá z vás v tejto škole odbor učiteľstvo pre materské školy? Mala by som pár otázok 🙂

glop
28. nov 2025
@martinals

Ahoj dievčatá,otváram túto staršiu diskusiu ,lebo uvažujem nad touto školou. Študujete niektorá z vás v tejto škole odbor učiteľstvo pre materské školy? Mala by som pár otázok 🙂

@martinals ano ja.

martinals
29. nov 2025
@glop

@martinals ano ja.

@glop a si spokojná? Rozhodujem sa buď nad touto školou alebo spgš Levoča. Ako často sa chodí na vyučovanie (pri externom štúdiu).

glop
30. nov 2025
@martinals

@glop a si spokojná? Rozhodujem sa buď nad touto školou alebo spgš Levoča. Ako často sa chodí na vyučovanie (pri externom štúdiu).

@martinals vyucba je kazde 2tt vzdy online, od pol 9 do pol3 zvacsa. Niekdey do 1